Русија хоће да озакони ковид терор

9
песков, србија

Дмитриј Песков (Фото: AP photo)

Портпарол Кремља Дмитриј Песков прокоментарисао је потребу усвајања закона о QR кодовима у Русији.

Песков је напоменуо да мере које предузимају руски региони у контексту пандемије КОВИД-19 говоре о важности таквог закона. Према његовим речима, због тога је целисходније увести QR кодове на савезном нивоу.



„Поједине одлуке које се доносе у оквиру посебних овлашћења региона говоре о актуелности, неопходности, сврсисходности, неизбежности“, истакао је прес-секретар руског председника Владимир Путин.


Прочитајте још: 

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дмитриј Песков је раније ценио одлуку неких Руса да се вакцинишу против корона вируса страним лековима у иностранству. Он је то назвао свачијим личним послом.

[table id=1 /]



РИАФАН

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

  1. Није ли Песков порпарол руског “председника” Владимира Путина? Ко влада Русијом? Куртона је многе раскринкала па и руског “председника” Путина који је очигледно јудео-масонска марионета која признаје лажну тзв. пандемију и залаже се за “спасоносну” “вакцинацију” као једино “решење” непостојећег проблема. Путин је признавши лажну тзв. пандемију куртона “вируса” и лажне вакцине погубне по тело и душу човека предао здравствени суверенитет Русије и њених грађана у руке Рокфелерове Светске “змијине” организације (СЗО). Данас је злочиначка СЗО изнад свих држава које поступају по њеним сахрањујућим, злочиначким протоколима. Корпорације су моћније од тзв. држава, светски економски форум у Давосу је место где је сотониста Клаус Шваб отворено говорио о плановима наднационалних структура за стварање једне светске владе. И “руске” “власти” на челу са Путином раде против сопственог народа, а по протоколима СЗО и светског “господарског” форума трујући и чипујући грађане. Путин је јашући на “коњу геополитике” важио за непријатеља Новог поретка број 1, све до појаве куртоне када су маске пале. С тим да су многи “реномирани” (квази) аналитичари Нови поредак представљали као тежњу остварења потпуне хегемоније тзв. “Запада” над остатком света не спомињући јудео банкаре, јудео масоне, “изабране”, дигитални идентитет, трансхуманизам… Створена је позоришна представа сукоба “Истока” и “Запада”. То је фикција и превара која је послужила заједно са “терористичким нападима” и коначно “пандемијом” да би се успоставила стратешка контрола од стране оних који желе да доминирају светом, а нас да закључају катанцем полицијске државе што су и урадили преко својих марионета које су поставили за тзв. председнике и премијере широм света.

    1. Putin je spasao Rusiju i promenio svet zauvek

      2000. i 2021. godina za Ruse ne mogu biti različitije.
      Oduzeli su Rusiji njene istorijske teritorije.
      Podelili su i razdvojili njen narod,
      i bili su spremni da je rasparčaju iznutra.
      Sve je bilo spremno. Imali su prethodno napravljene etničke teritorije sa sopstvenim zastavama i himnama i vladama, koje su oni odabrali.
      Štampali su i isporučivali novac u ove izmišljene zemlje,
      poput “Uralske Republike“, piše “Russiainsider”

      Hasavjurt ( sporazum posle čečenskog rata) sproveden od strane marionetskih likvidatora Rusije, signalizirao je početak kraja same Rusije.

      Etničke republike su čekale u niskom startu. Očekivalo se da će Tatarstan biti prvi.
      Satanski Zapad se spremao da preuzme Kazan i druge teritorije.

      Bez tenkova, bez invazija stranih vojski, bez bombardovanja i hemijskih napada.
      Rusija se brzo smanjivala. Prema njihovim planovima, bila bi smanjena na veličinu Velike moskovske kneževine, a oni bi pripremili monarhiju spremnu da zavlada nad Rusima.

  2. Putin je izdajica ili Putin je cionistički saradnik

    Mšljenja/glasovi tipa “Putin je izdajica“
    ili “Putin je cionistički saradnik“
    na ternutke su postajali glasni.
    Putin ih je okončao svojim ponašanjem.
    Da je Putin zaista bio taj lik,
    slabašna budala koja tajno radi za cioniste,
    onda bi Rusiju ostavio takvu kakvu je nasledio od Jelcina,
    Rusija je bila na kolenima i pred raspadom ostavio bi je bespomoćnom…
    Pod Putinom je Rusija postala svetska velesila u svakom pogledu.
    Putinova Rusija je sopstvenim snagama osigurala svoju budućnost…

    1. Суверенитет држава се укида и уздиже се власт корпорација и светске над-владе у власништву циониста и њихових оперативаца којима циљ (апсолутна моћ) оправдава свако средство, и оно којим се уништава људска врста. Наравно “они” те своје циљеве постижу користећи јавно управо супротну реторику. Имају и глумце који играју улоге председника “влада” и председника тзв. држава, “изабраних” (кобајаги) од стране народа, који глуме њихове противнике. Тешко да би “они” тај циљ постигли директно и отворено. Зато имају стари поуздан метод до доласка непопуларног циља на постепен и индиректан начин стварањем лажних противника и инсценираних и управљаних сукоба и ратова те осталих илузија којима манипулишу гоје, од којих су једна и тзв. “избори”. Али траг новца и власништва крупног капитала све их повезује. Трагови новца и власништва највећих руских компанија и најближих сарадника повезују Путина са ционистичким врхом, Ротшилдима и Рокфелерима. Кључно име Анатоли Чубајс рокфелеров човек у Русији, члан Билдерберга и Путинов близак сарадник. Ако знамо да су ционисти довели на власт Хитлера и финансирали га до краја рата да би уништили Немачку и подигли је у свом власништву, преправили тзв. геополитичку карту Европе и света у своју корист и изградили свој Израел те формирали УН и остала над-национална “међународна” тела и организације, онда ће нам бити јасније какву игру играју са Путином. Врло сличну. Питање је само да ли ће Путин одиграти своју улогу верно и до краја, да буде оно што је био Хитлер за Немачку – у почетку “спасилац” , а на крају уништитељ. На крају крајева све је у Божијим рукама и по Његовој Речи сваки сценарио последњих догађаја води крају и самоуништењу овога света.
      Чињеница је да је Путин све време окружен Ротшилдовим људима као својим најближим сарадницима. Један од њих је и барон Петер Манделсон познат по инсталацији Тонија Блера за премијера. По свему до сада виђеном може се закључити да је Путинов задатак да скрене пажњу на тзв. “геополитички” сукоб “Истока” и “Запада” (ратови у Украјини и Сирији, звецкање оружијем, ‘инциденти’ на мору и у ваздуху…), док се с друге стране (готово) сви видљиви тзв. “лидери” земаља света, па и сам Путин, залажу за “спасоносну” “вакцинацију” као предуслов смањења светске популације и тоталног поробљавања преживелог остатка (глобални електронски концентрациони логор дигиталних робова Новог доба). Јасно је да (скоро) све тзв. националне “вође” данас имају један заједнички садржалац, односно именилац који их повезује, а то је лажна тзв. “пандемија” куртона “вируса” и наметање лажних-по људски живот и слободу опасних “вакцина” масама што даље имплицира да су сви подређени једној, глобалној, невидљивој и над-националној сили. Данас је све-присутан појам ДЕМОЦИД-а који означава сваку активност државе на усмрћивању сопствених грађана, поданика или особа које су се нашле под њеном влашћу, односно оних који врше власт. Грађани земаља широм света су системски нападнути од стране сопствених “влада” (подређених господарима новца) и то парадоксално под изговором “заштите” људских живота и здравља. Гојске “владе” “лечењем” трују и “спашавајући” елиминишу изманипулисану гомилу-“бескорисне изјелице” (израз Сајруса Венса).

      1. OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Putin zabranio ROTŠILDIMA ulaz u Rusiju!
        6 juna 2016
        Hrabri Vladimir Putin je zabranio Džejkobu Rotšildu i njegovoj bankarskoj porodici da uđe na rusku teritoriju pod
        „bilo kojim okolnostima i bilo kojim izgovorom“.

        Putin je nedavno podsetio članove svog kabineta da je dug Rotšildima otplaćen i da oni nemaju više šta da traže u Rusiji.
        Kao što je već pomenuto, predsednik Putin je lupio šakom o sto
        i zarekao se da će uništiti Novi svetski poredak.
        „Svet nije njihov i oni ne mogu da rade šta hoće. Ukoliko im ne stanemo na put, biće drugih posledica. Nećemo dozvoliti da nam naređuju“,
        rekao je on.
        Bankarski kartel Rotšilda bi uništio rusku ekonomiju da se predsednik Putin nije umešao.
        On se na početku svog mandata zarekao da će ujediniti Rusiju društveno, spritualno i ekonomski.
        On je naredio hapšenje oligarha Mihaila Kodorovskog, Rotšildovog piona koji je postavio Rotšilda, Henrija Kisindžera i Artura Hartmana za direktore fondacije Otvorena Rusija.
        Putin je bio toliko uznemiren da je bukvalno isterao sve bankare.
        Ruski predsednik je dobar poznavalac svetske istorije i delovanja tajnih organizacija i svestan je kakvu su ulogu oni imali u međunarodnim konfliktima 20. veka.
        Oni sada žele da započnu Treći svetski rat.
        Putin zapravo želi da formira multipolaran svet čija budućnost neće zavisiti samo od jedne vlasti koju će uspostaviti Novi svetski poredak. Kada je poslao svoje snage u Siriju da zaštiti suverenu državu,
        Putin je pokazao da je on zapravo veoma moćan vođa.

  3. “Сукоб” Путина са Ротшилдима је кино представа и глума пласирана путем контролисаних медија.
    Када се повежу дипломатске везе Русије и САД са Корпоратистима (крупни капитал) и кад се прати “траг новца” долази се до везе Путин-Рокфелер & Ротшилд па и до везе са “енглеском” краљицом. За истраживање новчане спреге кључне су 3 ставке – корпорације РУСНАНО (Руска нанотехнолошка корпорација), РОСНЕФТ (нафтни гигант) И РУСАЛ (алуминијумски гигант). Посебно се истиче једно име Анатоли Чубајс – бјелоруски Јевреј који је учествовао у довођењу Путина на власт. Јељцин, под утицајем западних лобија, гура Чубајса на позицију заменика министра економије, те за “руског” представника Међународне банке за обнову и развој (ИБРД) и агенције за улагања (МИГА). Чубајс је водио Јељцинову изборну кампању и основао Закладу за цивилно друштво (блиску сорошевим идеалима). Чубајс је и члан Билдерберг групе, а многи су га повезивали и са ЦИА те пљачкашком приватизацијом која је створила руску олигархију. Путин Чубајса инсталира на позицију генералног директора руског ХЕП-а – РАО УЕС-а на пуну деценију, а највећа “америчка” банка Ј.П. Морган Чејс узима Чубајса у Саветничко веће, док Рокфелеров картел -Веће за међународне односе Чубајсу даје изузетно битну позицију у глобалној влади у сени – “међународној” ЦФР управи. Како даље Путин гледа на кључну Рокфелерову фигуру у Русији? Поставља га на чело РУСНАНО корпорације под изравном ингеренцијом владе. Први Чубајсови потези били су оснивање подружнице у САД и Израелу где блиско сарађује с ционистима, породицама Рокфелер и Ротшилд које су га у почетку и поставиле на кључне позиције. Чубајс никада није причао о својим евентуалним повезницама са ционистичким покретом још од “антисемитске” карикатуре из 1997 у којој је приказан као рептил с Давидовом звездом омотан око Јељцина.

    Друго важно име је барун Петер Манделсон, такође члан Билдерберг-а, познат по инсталацији Тонија Блера на место премијера. Манделсон је снимљен на јахти у Грчкој у друштву Олега Дерипаске-Путиновог најбољег пријатеља. 2008 Манделсон је с позиције комесара ЕУ за трговину укинуо алуминијумске тарифе Дерипасковом РУСАЛУ што је исти прогурало на врх светских произвођача алуминија. Пријатељство са британском круном и Сир Евелyном Робертом де Ротшилдом Манделсона гурају на главну позицију фирме Системе-руског војног конгломерата задуженог за наоружање. Манделсон је и у улози саветника Глобал Коунсел, а по истој линији саветник је и председника Путина, као и “западних” нафтних корпорација попут БП-а. Манделсонов велики пријатељ је Нат Ротшилд. Новац није једини кључ идентификације “руско”-“америчко”-“британске” повезнице. То су и сировине. Ционистички конгломерат за ископавања и трговину рудама Гленкоре додатна је веза БП-а (Манделсон) и ЦЕО-а Ивана Гласенберга и њиховог пријатеља Ната Ротшилда. Какве то има везе са Русијом? Манделсон је од Дерипаске добио “прогуранац” – Гласенберг је ушао у управу РУСАЛА, а Ротшилд постаје највећи инвеститор у ту руску компанију путем Гленкореа. Паралелно, Ротшилд
    Капитал Партнерс купује 37 % удела у менаџменту Рокфелер породице чиме постају саветници саветника руске владе. Да би продубио те односе, Нат Ротшилд оснива Глобално финансијско саветништво Ротшилд у Москви и службено постаје главни саветник РУСАЛА.
    Заједнички послови нису тајна. Путем интернета може се наћи да су Ротшилдова компанија Рио Тинто Груп (метали и руде) и РУСАЛ у вишеструким пословним односима, унаточ “санкцијама”.

    П.С. Ово је запажање још из 2015 године када су се поједини аналитичари запитали чији је играч Путин.

  4. Анатоли Чубајс који има двојно руско-израелско држављанство, члан групе Билдерберг, је од стране Путина крајем 2020 именован за Путиновог специјалног изасланика за односе са “међународним” организацијама у сврхе постизања “одрживог” развоја у вези са сатанистичком Агендом 2030 која подразумева тотално поробљавање човечанства. Да Путин ради за интересе Руског народа не би признавао злочиначку Агенду 2030 и не би Јевреја Чубајса директно повезаног са Рокфелеровим ЦФР-ом (Коунцил Фореигн Релатионс) – Савет за иностране односе и ЦИА, постављао на високе позиције у Русији.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *