Швајцарски медији о дешавањима у Србији: Вучић је мафија, Дијана челична лејди

0

Izvor: derbund.ch

Под насловом “Зашто Челична Лејди треба да остане иза решетака”, “Дер Бунд” и “Тагесанзеигер”, швајцарска дневна новина, пише о афери и хапшењу Дијане Хркаловић наводећи да су председник Србије Александар Вучић, али и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, директно повезани са мафијом, те да се тренутно налазе у “рату” који прати цела нација.

Један од поднаслова гласи „Мафија и полиција у Србији“, а објашњава да је Дијана Хркаловић направила своју каријеру у Министарству унутрашњих послова, и то као неко ко је директно комуницирао са мафијашким круговима и обављао прљаве послове Небојше Стефановића.

У тексту се спомиње и Вељко Беливук, али и Александар Вучић за кога се наводи да је на телевизији износио гнусне детаље Беливукових злочина, о млевењу меса, прављењу ћевапа од људских делова тела и слично. Аутор текста је згрожен ониме што је видео у српским прорежимским медијима.



Он даље објашњава успон Дијане Хркаловић. Наводи да су је исти прорежимски медији некада хвалили и називали је „Челичном Лејди“, док је данас „уништавају“ и праве текстове о њеном доњем вешу и голишавим фотографијама. Аутор прорежимске медије назива „машином зла“ која је спремна да уништи живот свакоме ко представља опасност за режим.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

У тексту се спомиње и Вучићев син, Данило.

Аутор подсећа на текстове које је објавио КРИК, те наводи да је Данило Вучић, син председника Србије, виђен на истим фотографијама где су били и чланови Беливуковог клана. Текст подсећа и на то да је КРИК објавио сведочење Беливука у којем је тврдио да је Вучић од њега захтевао да обузда навијаче на трибинама како не би узвикивали „Вучићу педеру“.

Прочитајте још:  Српско-руски центар Мајак организовао Округли сто: Утицај појединца на одбрану отаџбине у Руском Дому



Аутор спекулише да је хапшење Дијане Хркаловић само упозорење за Стефановића како не би објавио додатан компромитујући материјал везан за председника Србије.

Део текста могуће је прочитати и на званичном сајту „Дер Бунда„, али и на сајту „Тагесанзиегера„.

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *