Вакцинисани фудбалер пао на сред меча због срчаних проблема?! Готова каријера?

0

(фото:goal.com)

Аргентински нападач Сергио Агуеро недавно је завршио у свим вестима јер је на сред утакмице откривено да пати од срчаних проблема, кад је одведен с терена у току Барселониног ремија против Алавеса 30. септембра.
Иако се чинило да се опоравља, у петак се шушкало да би могао бити присиљен на спортску пензију због тренутног стања срца.

Међутим, Агуеро је за сада смирио гласине. У међувремену, Барса је издала саопштење у којем појашњава проблем и напомиње да он неће бити “доступан за тим и да ће се у току следећа три месеца проценити учинковитост лечења како би се утврдио његов процес опоравка”.

Док је радио Цаталунyа започео гласине наводећи да се Агуеро можда никада неће вратити на терен, Аргентинац се огласио на Твитеру написавши: “С обзиром на гласине, могу да одговорим да пратим индикације клупских лекара, радим претраге и лечење и видећемо мој напредак у року од 90 дана. Увек позитиван.”



Агуеро се придружио Барси ове сезоне, након што је у Јулу освојио титулу с Аргентином у Цопа Америца. Завршио је своју славну деценијску епизиду у Манцхестер Цитyју, гдје је завршио као најбољи клупски стрелац свих времена и помогао екипи да освоји четири титуле енглеске Премиер лиге (ЕПЛ).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Агуеро је за Цитy постигао 260 голова у 390 утакмица у разним такмичењима, док је у Барци дао само један од пет на турнирима.

Фудбалер је непосредно пре придруживања каталонском тиму наводно прележао ковид те се и даље спекулише да ово нису неким случајем последице вируса које трпи но некако као намерно, а знамо да то јесте тако, изоставља се чињенично стање везано за вакцинацију овог фудбалера и могућност повезаности вакцине са његовим тренутним здравственим стањем.

Прочитајте још:  Ковид фашистима мало постојећег терора: "Уједињени против ковида" захтевају нове мере

[table id=1 /]



Србин инфо/Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *