Фаучи и званични медији признају да су вакцине тотални промашај

1

FILE PHOTO: A U.S. Army soldier from the 2nd Armored Brigade Combat Team, 1st Infantry Division, prepares Pfizer coronavirus disease (COVID-19) vaccines to inoculate people in a mass vaccination site supported by the federal government at the Miami Dade College North Campus in Miami, Florida, U.S., March 10, 2021. REUTERS/Marco Bello

Званични извештај: Тони Фаучи (шеф америчког „кризног штаба“ — нап. прев.) је признао да вакцине нису ефикасне и да вакцинисани људи свих узраста оболевају и умиру. Ово је његова изјава из подкаста Њујорк Тајмса коју је дао 12. новембра, како је пренео Yahoo News:
„Они примећују слабљење имунитета не само у вези инфекције, већ и у вези болничког лечења и у извесној мери у вези умирања, а то почиње да обухвата све старосне групе. Не ради се само о старијима…Он (имунитет) слаби до те тачке да можемо видети све више и више људи који добијају жестоке инфекције и све више људи који добијају те жестоке инфекције завршавају у болници.“
Он ово говори након више месеци тврдњи да вакцине имају „ефикасност од 95%“ и да су толико безбедне и ефикасне да би свако требао да буде вакцинисан више пута. Изненада, та лажна прича се срушила, заједно са порастом случајева фудбалера и младих спортских професионалаца који буквално умиру на спортским теренима широм света.



Дакле, какав је Фаучијев одговор на све ово? Додатно вакцинисање бустер вакцинама, каже он. Као да ће трећа инјекција на магичан начин учинити да вакцине прораде иако су прве две инјекције већ доказане као катастрофалне. Треба знати да је „бустер“ инјекција само још једна пуна доза потпуно истог отрова који је убачен у прве две вакцине.
„Мислим… да ће бустер бити апсолутно суштинска компонента нашег одговора, не додатак, не луксуз, већ апсолутно суштински део програма“, рекао је Фаучи током подкаста, подстичући употребу неуспешне вакцине која убија људе.
Људима који су примили прве две дозе може бити толико оштећен мозак да они прихватају да приме „бустере“ док не умру
Наравно, свако ко је довољно наиван да пристане на трећу дозу након што му је речено да прве две дозе нису успешне, вероватно ће се сложити и са четвртом дозом кад му се каже да трећа доза више није ефикасна. У овом тренутку, ниједна разумна особа не би требало да верује било каквим тврдњама о томе да вакцине заиста помажу, а свако ко настави да верује да му ове вакцине нуде „заштиту“ од пандемије је очигледно когнитивно ретардиран или се тако понаша под утицајем неке врсте магије за контролу ума.
Потпуно је очигледно да Фаучи жели да људи наставе да узимају инјекције биолошког оружја све док не умру. Да би то постигли, они морају стално да обмањују људе да примају нове дозе спајк протеина тако што поништавају оне дозе које су претходно пристали да приме. У Француској се ковид пасоши тренутно забрањују грађанима који су примили прве две дозе, а све то у намери да их натерају на трећу дозу (а ускоро ће бити и четврта). Извештај са ReclaimTheNet.org:
„Француским становницима старијим од 65 година биће забрањени ковид пасоши ако не приме бустер вакцину када буду могли… Влада је саопштила да ће особама старијим од 65 година који не добију допунску (бустер) вакцину када стекну право на ту вакцину, деактивирати ковид пасош и тако ће бити искључени из већег дела друштва.“
Схватате? Ако одбијете да примате бескрајну параду смртоносних инјекција спајк протеина, бићете одвојени од друштва. Поставља се питање: шта је уопште био смисао примања прве две дозе?
Многи људи су попустили јер су само желели да их држава остави на миру. Сада им је речено да тај њихов почетни талас послушности више не важи. Људи се дресирају као пси да се покоравају све већим захтевима за послушност коју им намеће зла држава.
И тако, та иста држава покушава да нас све убије користећи вакцине и недостатак хране, поремећаје у снабдевању енергијом, итд. – да би постигла свој крајњи циљ. „Бустер“ вакцине против ковида су само кораци за прихватање који су потребни за завршетак самоубиства вакцином.
Они који настављају да узимају бустер инјекције само убрзавају своје биолошко уништење, падајући у руке депопулационим глобалистима који покушавају да окончају постојање људске расе на планети Земљи.
[table id=1 /]

Прочитајте још:  Конгрес САД „пријавио“ Вучића Бајдену због корупције, Пинка и Телекома



Мајк Адамс/Natural News

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Превод: Светимир Путник/Балканска геополитика

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Фаучи и званични медији признају да су вакцине тотални промашај

  1. Ima lek, uvoze, normalno kod lekara na recept kao za svaku bolest.. kakve mere u 21.veku pa ovi sto izmislili vakcinu pricaju lose o njoj, i Gejtc cak prica, strucnjak samo takav.

    Normalno je da ljudi nece prihvatiti, pa nece ni ovi sto sprovode, politicari, policajci, komunalna milicija, ministarstva, zdravstvo, javna preduzeca a ovi krenuli od kafica i ovi sto 2x izadju do stale nahrane kokoske.. otisli smo u aut, ovi sprovode kontrolu za sta nisu obuceni(6g min za lekara) niti imaju svi potvrdd

    Znaci ladno bivsi kriminalac, dugogodisnji robijas ima prava da u sluzbi mupa kontrolise gradjane i posao, eto dokle smo dosli bukvalno originalno uporedjenje

    Vucic da je pametan moze stvarno biti ekonomski tigar sad je prilika, mada sve zemlje se foliraju na papiru jedno u stvarnosti drugo inace bi pukli za 3 meseca

    Sve je laz

    Interes je da dobre ljude sprovedu protiv Boga i prihvate samovoljno, ostali koji sprovode, vec su prihvatili stavljajuci robovlasnicke lance, sebi, deci, kuci i profesiji kojoj obavljaju

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *