Вучић мења свест народа и ствара “Велику Албанију“

2
вучић

Александар Вучић и Еди Рама (Фото Tanjug / SLZBA ZA SARADNJU SA MEDIJIMA PREDSEDNIKA SRBIJE)

Минулих пар недеља били смо сведоци једног специфичног спиновања на медијима са државном фреквенцијом, спровођеног симултано на 2 колосека. Први представља афирмацију Албаније као државе са којом се већ дуже време гради партнерски однос под окриљем „генијално“ осмишљеног Вучићевог пројекта Отворени Балкан (привремено занемаримо оправдану сумњу да је Вучић његов прави зачетник), чији краци продиру све до образовног програма за децу школског узраста. На другом се врши ружење свих који у јавном дискурсу исказују критички односу према том пројекту, у распону од принципијелног и аргументованог оспоравања у академском приступу до његовог радикалног одбацивања, које врхуни у акцијама србске родољубиве младежи, претежно школског узраста – уклањању са стубова електричне расвете застава Албаније током међудржавних сусрета наше евроунијатске колонијалне управе и њених албанских партнера.

Мора се признати да су режимски пропагандисти наведену кампању веома добро осмислили, трудећи се да је што више заогрну ширим евроинтеграцијским информативним плаштом, избегавајући наметање одредница са негативном конотацијом у широј јавности, као што су Албанија, албанско и сл. Ипак, да у добро одабраном пропагандном моделу може да се појави садржај који производи контраефекат, показује и покушај промоције Албаније у кратком видео прилогу направљеном првенствено за децу школског узраста.

Та пропагандна минијатура изазвала је праву лавину негативних коментара на друштвеним мрежама, коју није успела да ублажи ни добро структурисана и координисана мрежа режимских ботова. Једноставно, тзв. прихватање реалности које форсира режим, посредовано таквим рукавцима медијских манипулативних стратегија, неће постати „једносмерна улица“ чак ни у условима преовлађујуће апатије, деморализације и дезоријентације србског друштва. Хвала Богу, још увек је довољно снажан рефлекс србске самосвести, колико год режим са својим западним менторима систематски радио на његовом затомљавању, поред осталог и пројектима какав је Отворени Балкан. Осим по поменутим реакцијама на друштвеним мрежама, снага самосвести очитује се и у спонтаним акцијама млађаних Срба и Српкиња на београдским улицама, на дан када су представници владајућих кругова Београда и Тиране имали један од својих радних састанака у форми међудржавног сусрета на највишем нивоу.

Прочитајте још:  Војислав М. Станојчић: Твитераш угрозио председникову безбедност



Посебно је жалосно што се та деца изложена прогону због једног симболичког чина, за који би свако осим про-ЕУ/НАТО НВО сектора морао да има разумевања. Да ли се њихови прогонитељи питају шта би се десило када би по најпрометнијим улицама Тиране или Приштине неко покушао да постави србске државне заставе малог формата?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Овакве гафове владајуће гарнитуре и њихове медијске фаланге треба максимално користити за декодирање њихових пропагандних флоскула и демаскирање подле стратегије „промене свести“ србском народу са коначним циљем његовог срозавања на обездуховљену масу робова Новог светског поретка, лишених елементарног националног самоосећања и државотворне правне свести. Прави задатак за истинске светосавске родољубе који су активни у простору друштвеног деловања и нису посустали у неравноправној борби са протагонистима туђинских пројеката, посебно оне најмлађе којима не недостаје идеја и инспирације!

[table id=1 /]



Уредништво Борба за истину/Борба за истину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Вучић мења свест народа и ствара “Велику Албанију“

  1. Опет правдање ЕУСА и НАТО.
    Који бре вучић и његов план за велику …?

    То је бре једна недолечена будалина, како
    он да прави план?

    Он је буквално марионета којом управљају
    НАТО-ЕУСА и исти је са свим ДОС-овцима
    у длаку! Не сме да писне контра линије,
    иначе је мртав у секунди. Пуна је тзв:
    опозиција оних који ће да га замене, ако
    само зуцне две контра НАТО-ЕУСА.

    Једном полузгаженом скакавцу дајете важност.
    Још су гори оне патријоте, што му дају о
    мудха Р, каже: “Вуки савршено лавира и бори
    се за нашу ствар. Тако мора.”
    Вуки нас савршено дуго кува, не ко жабе, већ
    ко 6 милиона имбецила. Неосетно нам је
    убацио милион отрова и грехова, тако стручно,
    да није нормално и то ли је патриота?!
    Они пре њега су више провоцирали, а мање
    постизали. “Он” не провоцира, али постиже!
    Научио и глупи НАТО-ЕУСА посо…

    ЕУСА-НАТО лутка конопчарка. Болестан,
    глуп, пидзда, нема људског ни трун…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *