Полиција због министра Лончара привела и ухапсила Божића и Оприна!

0

Како Србин.инфо ексклузивно сазнаје због наводне објаве на Фејсбук групи „Стоп цензури” полиција је спровела и ухапсила Милоша Оприна и Ивицу Божића.
Како за Србин.инфо каже Божић, полиција је по налогу Тужилаштва упала у раним јутарњим сатима у његов дом, узевши њему и члановима његове породице лаптоп и мобилне телефоне, под оптужбом да су наводно објавили и подели информацију на Фејсбуку везану са личним бројем министра здравља, Златибора Лончара.

Божић додаје да су по истом основу и на исти начин привели и ухапсили припадника Народних патрола и оснивача Фејсбук групе „Стоп цензури”, Милоша Оприна.


“Пошто ја нисам админ групе „Стоп цензури”, мене су после испитивања пустили, док су Милоша задржали и сада је у току његово прослеђивање у Београд, у зграду СБПОК, на Макишу у Београду. Већ смо ангожовали адвоката и учинићемо све да помогнемо Оприну да што пре буде на слободи, рекао је Божић за Србин.инфо.

А како су пред децом приводили и хапсили Ивицу Божића и због чега режим Александра Вучића, наводно бранећи приватност министра Лончара, решио да се обрачуна са свима који имају велике групе на друштвеним мрежама, а не желе да буду под контролом власти, послушајте у видео прилогу, па о свему донесите свој ваљани суд.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *