Лончар: Ко је примио две дозе, а закаснио са бустером – разболео се

1

Златибор Лончар, звани др Смрт (фото: Јутјуб)

Министар здравља Златибор Лончар изјавио је да мало значи ако се неко вакцинисао против коронавируса пре више од шест месеци са две дозе, а није примио бустер дозу и додао да су то показали примери из других земаља.

Током обиласка Клиничко-болничког центра „Земун“, Лончар је рекао да Србија треба да искористи тренутну епидемиолошку ситуацију да се повећа обухват вакцинације како невакцинисаних тако и оних који нису примили бустер дозу.

„Ко је закаснио са бустер дозом, такође се разболео. Вакцина је једини лек, то је оно што знамо и што треба да искористимо“, казао је Лончар.



Додао је да неке земље уводе обавезну вакцинацију против коронавируса како би спречиле да се њихов здравствени систем „распадне“ и да имају „хиљаде преминулих“.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Говорећи о здравственом систему Србије, Лончар је навео да нема услова да здравствене установе изађу из ковид режима и да се то не очекује до средине децембра.

„Ако би сада престали са пријемом пацијената у КБЦ ‘Драгиша Мишовић’ и Градској болници, са тренутним бројем хоспитализованих, те установе не би могле да изађу из ковид система“, рекао је Лончар.

[table id=1 /]



Н1

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Лончар: Ко је примио две дозе, а закаснио са бустером – разболео се

  1. Какво трућање лажова и убице…

    Прво тврди вакцина не вреди ништа већ после 6 месеци…!?

    Потом тврди вакцина је једини спас…!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *