И тако Шведска пада

0
(Фото: pixabay. com)

Шведска је хваљена јер је „изравнала кривуљу“ без затварања… Је ли то све било намештено?
Шведска здравствена управа (ПХА) објавила је да ће од следећег месеца за окупљања с више од 100 људи бити потребан “Kовид ИД” који доказује статус вакцинисања.

Негативан тест се не прихвата као замена – или сте вакцинисани или вам није допуштен улазак на место догађаја.

Још увек нема говора о укључивању ресторана, барова или кафића … али још је рано.ПХА је објавила саопштење за јавност с детаљима о плановима. Шведска министарка културе Аманда Линд је за The Local изјавила:

„Потврда о вакцинисању нешто је што Влада припрема већ дуже време. Чули сте ме да говорим о потврдама о вакцинисању као о „плану Б“. Сада је настала та ситуација.

Све ово долази након најаве поновног увођења других „анти-KОВИД“ мера, укључујући и ограничавање масовних догађаја у затвореним просторима. Пропусница је описана као начин да се заобиђу ова ограничења „гаранција да су учесници догађаја вакцинисани“.

… и тако Шведска пада.

Од почетка „пандемије“ Шведска је била прича за себе.

Њено одбијање „закључавања“ називало се у „маинстреам“ медијима као пример неодговорног понашања, али је земљу такође учинило бастионом здравог разума у мислима многих грађана који се не слажу са „цовид фашизмом“.

Испада да није тако.

Док су Немачка, Аустрија,Аустралија, Нови Зеланд, Канада (и други) одједном постали потпуно фашистички и брутални, Шведска иде другим путем.

Заговорници шведске акције против Kовида ухваћени су у наднационалну игру ​​“добар полицајац, лош полицајац“.

То не би требало бити изненађење, јер су сви знакови упозорења били ту.

Пре свега, сам обим извештавања о „шведском приступу“ требао је упозорити људе.

Присетимо се на тренутак да земље које су доиста потпуно одбациле наратив о Kовиду – попут Белорусије – никада се не појављују у вестима.

Владе које су доиста одбиле ову игру све су имале обојене револуције или су гледале своје председнике како умиру од изненадних срчаних удара.

Шведска није била те среће. Јер је одиграла своју улогу.

Више од годину и по дана Шведска је била приказана као мирни глас у соби пуној паничне хистерије. Земља се „одбила“ затворити, а „смрти од Kовида“ никада нису одговарали катастрофалним предвиђањима модератора, док је њена економија претрпела много мање од остатка Европе.

Ова улога дала им је кредибилитет међу скептицима у изолацији који се сада може користити као аргумент у корист „ковид пасоша“:

“О, мрзиш „цовид пасоше“? Волиш Шведску, али и они су у тој причи!“

Све је у манипулацији – навести оне који сумњају да се постепено слажу с оним штоје глобална нарација, а да тога нису свесни.

Подржавајући шведски приступ без закључавања јер се чини релативно разумним, човек признаје да постоји пандемија и да ће она захтевати неку врсту интервенције.

А ако следите ова правила, никада нећете победити. То је њихова пандемија.

Што онда то радиш?

Ово је једноставна и важна лекција за коју се надамо да је до сада научена:

Немојте прихватати деломичну ирационалност у настојању да будете разумни. Не покушавајте погодити лудило у центар. Бавите се само оним што сами можете истражити и проверити.

Не покушавајте направити компромис с естаблишментом јер они никада неће направити компромис. Нема средине.

Никад, НИКАД, не верујте нити једном делу њихове приче.

Шведска би нас требала научити да никада не бирамо ни једну страну у Ковид игри, јер је све намештено и једини начин да победимо је да не играмо.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Србин инфо/off-guardian

Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.