Овако говори монах Арсеније, али да ли је ово савет који монах треба да да: ДОЂУ ЖЕНЕ И ЖАЛЕ СЕ ДА ИХ МУЖ ВАРА, ЈА ИМ KАЖЕМ „ПА, ДОТЕРАЈ СЕ МАЛО, СЕСТРО“:

0
Монах Арсеније Youtube Printscreen / Sputnjik Srbija

Игиман Арсеније у свом излагању о браку није поштедео ни жене ни мушкарце. А ево шта замера и једнима и другима!

Игуман Арсеније говорио је о преварама у браку, па подсетио на ствар којој су склони и мушкарци и жене – да се након забављања запусте.

Игуман манастира Светог Петра и Павла код Мионице Арсеније Јовановић познат је по томе што духовну проповед држи на веома специфичан, интересантан начин. Овог пута говорио је о преварама у браку, до којих, како сматра, долази због тога што се и мушкарци и жене запусте када прође период забављања.
„Треба увек бринути о свом изгледу да бисте му или јој били лепи и привлачни, а не само за време упознавања и забављања. Знате, врло често смо супер и дотерујемо се док се забављамо, а после тога ’ај, здраво’! Он више не обраћа пажњу на себе, она се угојила, рашчупана… Он пустио стомак, смрде му ноге, подригује… до много горих ствари“, рекао је игуман Арсеније.

Његова беседа забавила је и насмејала вернике, а онда је наставио:

„Морамо да водимо рачуна да смо увек привлачни. Мени дођу жене па кажу: ‘Вара ме муж’. Ја јој кажем: ‘Па, дотерај се мало, сестро. Будимо привлачни…“, поручио је.

Помозите Васељенску

Донирајте 5 €Донирајте 10 €Донирајте 20 €Донирајте 30 €Донирајте 40 €Донирајте 100 €Донирајте колико желите
Помозите рад Васељенске донацијом. Хвала!Постави одговор

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.