Meдицинска сестра (узбуњивач) открила КОД за праћење и проналажење невакцинисаних

0

(Фото: Пиксибај)

Погледајте видео у коме једна америчка медицинска сестра (узбуњивач) чита своју електронску пошту и објашњава како власт у САД планира да лоцира и прати невакцинисане грађане, тако што ће им се уз здравствено осигурање које плаћају ставити и посебан КОД.

Она детаљно објашњава како ће тзв. медицински код за праћење невакцинисаних, користити лекарима и пружаоцима свих медицинских услуга код дијагнозе пацијената и тачно ће се знати ком лекару се обраћају за помоћ, из којих разлога, као и зашто одбијају да приме вакцину.

„ICD 10 Code: З28.20 је код који значи да имунизација није спроведена због одлуке пацијента из неутврђеног разлога“, каже медицинска сестра читајући електронску поруку. „Овај нови код ће нама, здравственом особљу, омогућити да пратимо невакцинисане грађане и предузмемо више корака да би се вакцинисали.“



„За оне од вас који не знају, ICD 10 Code је ваш код дијагнозе – означава ваше здравствено осигурање и појављује се кад год неко укуца у Дому здравља или болници као и другим медицинским установама ваш број здравственог“, каже ова медицинска сестра.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Она у видеу упозорава све грађане да ови кодови неће бити искоришћени само од медицинара, већ свако ко укуца шифру може да има увиду у кодове невакцинисаних, да их лако пронађе и стави у посебне кампове (који већ ничу широм света као логори за невакцинисане).

[table id=1 /]



Нулта тачка/Info Wars

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *