Председништво: УНС направио ХАОС народ уживо излудео Вучића с питањима и критикама

0

(Фото: В. Веизовић / Васељенска ТВ)

Уједињени народ Србије је од јуче, понедељка 22. новембра, почео акцију код Председништва Србије „Народ пита уживо Председника Србије”.
Све што желите да поручите председнику Вучићу кроз Ваше тумачење стања у држави, оцену његовог руковођења државом, критике на његов рад и итд, можете то да урадите сваког радног дана од 12 часова, уживо, код самог Председништва или да се укључите у пренос и да учествујете у онлине протесту преко бројева телефона – +381 61 1637467 (за позиве из Србије) или +381 61 1637469 (за позиве из дијаспоре преко вибера), за Србин.инфо су рекли оснивачи „УНС – Уједињени народ Србије”, Срђан Жунић и Александар Бацковић.



Занимљиво, да су власти одмах хтели да прекину овај вид комуникације народа са Александром Вучићем, и то без писаног налога; а како је то изгледало погледајте у видео прилогу изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Србин инфо

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *