Улога тзв. вакцине у успотављању тоталитарне глобалистичке агенде

0

(фото:Србин инфо)

Сетимо се да су до 2015. године, по дефиницији, вакцине спречавале болест, а од тада вакцине стварају имунитет без нужног спречавања болести.

ИЗВЕШТАЈИ ИЗ ВЕЛИКЕ БРИТАНИЈЕ

Из извештаја „Јавног здравља Енглеске” (Public Health England), званичног органа који је задужен за контролу вакцина против ковид-19, може се видети да је у септембру у тој земљи и поред великог обухвата вакцинације 256 686 особа старијих од 40 година било заражено корона вирусом, од којих је 205 197 било потпуно вакцинисано. Дакле, 79,94% вакцинисаних и ревакцинисаних који су заражени! У истом месецу број преминулих од ковида био је 3 158, од којих 2 284 потпуно вакцинисаних особа или 72,32%!!!



И онда се с правом питамо да ли нас вакцине уопште штите од болести. Међутим, ако се сетимо да су до 2015. године, по дефиницији, вакцине спречавале болест, а од тада вакцине стварају имунитет без нужног спречавања болести, онда нам је све јасно. Надам се.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

ВЛАСТ НАД ДЕФИНИЦИЈАМА

Пре промене, дефиниција за „вакцинацију“ гласила је „чин уношења вакцине у тело како би се створио имунитет на одређену болест“. Сада је реч „имунитет“ замењена „заштитом“.

Такође је редефинисана и вакцина. Наиме, дефиниција вакцине америчког CDC-a променила се са „производа који стимулише имунски систем особе да производи имунитет на одређену болест“ у садашњу „препарат који се користи за стимулисање имунолошког одговора организма на болести“.

Спекулише се да су ненајављене промене покушај CDC-а (Центар за контролу и превенцију болести, САД) да сакрије чињеницу да вакцине против ковид-19 нису 100% ефикасне у спречавању инфекције корона вируса. То потврђују и изјаве њихових стручњака који кажу „да је заблуда да су вакцине против ковид-19 дизајниране да спрече инфекције у потпуности… Али вакцине против вируса корона раде управо оно за шта су дизајниране, а то је да спрече тешке болести, укључујући потребу за хоспитализацијом и смрт — чак и у присуству опаснијих верзија вируса као што је делта варијанта… чињеница да се дешавају продорне инфекције не сугерише неуспех”, кажу ти стручњаци. У моје време нас професори на Медицинском факултету нису овако учили. Да ли је неко од нас боловао од болести против које смо се као деца вакцинисали?

Прочитајте још:  Комуналној милицији нове униформе, а град све прљавији

ВАКЦИНОМ ПРОТИВ СРЦА

Што је већи обухват становништва вакцинацијом, све је више извештаја о срчаним обољењима код младих вакцинисаних особа, међу којима је доста активних професионалних или аматерских спортиста. За активне спортисте који су мање или више у сталном избалансираном тренажном процесу, који воде здрав начин живота уобичајени су редовни систематски прегледи којима се прати њихово здравствено стање и очекује се да су доброг здравља, физички спремног организма и снажног имунског система. Због тога изненађују све чешћи извештаји с разних спортских терена како спортисти изненада колабирају, губе свест и падају на терен, а такође да су неки и преминули услед инфаркта или других срчаних сметњи. Наравно, не може се са сигурношћу тврдити да су сви ти смртни случајеви искључиво последица ковид вакцине, али на ту могућност скреће пажњу повећан број изненадних здравствених тегоба чак и са смртним исходом управо код младих вакцинисаних особа. На овакве нежељене појаве бројни независни стручњаци су указивали много пре званичног започињања масовне вакцинације.

МОДЕРНА, ДРУГО ИМЕ ЗА „БЕЗБЕДНОСТ“

Почетком октобра 2021. године Шведска, Финска, Данска и Норвешка забраниле су употребу мРНК вакцине компаније Модерна за млађе од 30 година због случајева миокардитиса и перикардитиса, срчаних обољења која су се појавила код младих и здравих након вакцинације. Остатак популације је одбио да се вакцинише овом вакцином па је њена примена потпуно обустављена. Иначе, компанија Модерна је у власништву чувеног „доктора” Била Гејтса, који се и даље оглашава и упозорава на неке будуће пандемије које чекају човечанство. Веома далеКОВИД и организован човек који спрема даље планове, да не кажемо, пландемије како би „заштитио” човечанство.

Прочитајте још:  Шта нас чека кад пандемија прође

Недуго затим овим земљама се у забрани Модернине вакцине придружио и Исланд. Одлука је мотивисана порастом случајева миокардитиса и перикардитиса код младих након вакцинисања овом вакцином. Иначе, на Исланду који има око 370.000 становника чак 88% старијих од 12 година је потпуно вакцинисано.

ПУНО ЗДРАВЉА, СРЕЋЕ, МИРА: СРБИЈА ВАКЦИНЕ БИРА

Управо ових дана у Србију је славодобитно стигла и Модернина мРНК вакцина, пета по реду у експерименталној лабораторији званој Србија, па чик неко да каже да нам ковид демократија није на највишем нивоу – можемо да бирамо вакцине као нигде у свету. Иначе, Модерна је претходних дана предала европском регулаторном телу захтев за одобрење своје вакцине за децу од 6 до 11 година, што значи да ће ускоро бити одобрена за децу и код нас, јер српско регулаторно тело (Агенција за лекове и медицинска средатва – АЛИМС) по чувеној техници copy/ paste веома брзо, како налаже хитност ситуације, даје бефел за примену истих иако су, понављамо по ко зна који пут, ове вакцине у експерименталној фази! Нејасно је зашто је Модерна одложила предају сличног захтева америчкој Управи за храну и лекове (ФДА).

ИТАЛИЈАНСКИ СЦЕНАРИО ЛАЖИ

Италијански Виши институт за здравље – Instituto Superiore di Sanita – извршио је ревизију свих пријављених смртних случајева од ковида-19 и утврдио да се од 130 468 смртних случајева званично регистрованих као „смртни случајеви од ковида само 3 783 може директно приписати самом вирусу”. Дакле, умањење за око 97%. Додатно је објашњено да су остали Италијани преминули у овом „корона периоду имали бројне тзв. коморбидитете, друге постојеће болести и то према посматраним различитим старосним добима од једне до пет.”

Прочитајте још:  Бајина Башта, Кикинда и Ивањица прогласиле ванредно стање због короне!

Према подацима Института, 65,8% Италијана који су умрли након инфицирања корона вирусом било је болесно од артеријске хипертензије, 23,5% је имало деменцију, 29,3% дијабетес, а 24,8% атријалну фибрилацију. Додајте томе да је 17,4% имало проблеме са плућима, да је 16,3% имало рак у последњих пет година, а 15,7% је патило од срчане инсуфицијенције. Према овим подацима ковид је у Италији убио мање људи него просечна сезонска епидемија грипа.

А сад се сетимо само језивих слика из Италије које су преко мејнстрим медија обишле читав свет на којима конвоји војних камиона одвозе тела упокојених, с нагласком да су преминули упрво од ковида и како нема довољно гробних места да се достојно сахране. Или нечасног и неморалног застрашивања целокупне наше популације у режији „домаћег” режима sms поруком да нам се приближава „италијански сценарио”.

НЕ БОЈМО СЕ, БОГА РАДИ!

Јасна је била улога оваквих информација – ширење страха и панике, стварање конфузије међу људима како би се убрзало успостављање тоталитарне глобалистичке агенде која, под изговором пандемије корона вируса, ставља човечанство под све већу контролу и зависност од понуде глобалних мултинационалних корпорација. Играњем на карту једног од најјачих људских страхова – оног од смрти, идеолози „нове нормалности” утирали су пут „њеном височанству” вакцини против ковида која као у оперском крешченду треба да нас тријумфално спасе од злочинца званог корона вирус.

Али, не треба да се плашимо већ да као храбри Христови војници сведочимо Истину. Господ је изнад сваког искушења. Он нас гледа очима љубави и поручује: „Не бој се, мало стадо, јер би воља Оца вашег да вам даде царство”.(Лк. 12, 32)

[table id=1 /]



Србин.инфо/Светски конкрес породице

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *