ЗАВЕРА ИЛИ ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: ХЕМИЈСКА ИНЈЕКЦИЈА ИЛИ ИВЕРМЕКТИН ?

1

Једињење које у свом саставу има различите вредности угљеника (С), водоника (Н) и кисеоника (О) је заправо Графен- оксид, о којем се пуно говорило да нас трују, а сада нам потурају кроз антипаразитски лек да се лечимо.

(фото:РТРС)

“Да би се јавно мњење дохватило у руке, треба га довести у недоумицу изношењем са разних страна толико противречних мишљења, и све дотле, док се Гоји не изгубе у њиховом лавиринту и не схвате да је најбоље немати никаквог мишљења у питањима политике, јер друштву није дано да их зна, него их зна само онај који руководи и управља друштвом – то је прва тајна”.

Ово је део из протокола С. М., по којима глобалисти спроводе своје планове. Да се заиста јавно мњење доводи у недоумицу, кренимо редом за доказивањем.

Од почетка ове лажне пландемије смењивале су се и завере и теорије завера.

ДрКон и цео не законити Кризни штаб причали су нам да је вируѕ опасан и да ће нас мртве купити по улицама.

Онда на сцену је ступио др Несторовић, који је рекао да је овај вируѕ смешан.

Интернетом почиње да кружи прича да је за пандемију крива 5Г мрежа и да треба да палимо 5Г антене.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Затим појављују се текстови у којима се тврди да није у питању вирус, већ отров сарин.

Појављују се текстови у којима се окривљује графен оксид, чијим тровањем долази до истих симптома као и код оболелих од ковида.

На крају се појављује вест, да није ништа од овога, већ нас трују паразитима и треба да користимо антипаразитски лек Ивермектин.

И наравно да сваки нормалан човек, после свега овога што чује, губи се у лавиринту лажи и не зна више шта да мисли те почиње да не мисли ништа.
Глобалисти су свој циљ постигли, више уз помоћ теорија завера него завера.

Прочитајте још:  Предраг Кон: Овако више не може - или увести ковид пропуснице, или скратити радно време угоститељских објеката и тржних центара

Али то није једини циљ глобалиста. Главни циљ глобалиста јесте да нас покоре и онеспособе за сваки отпор в@кцинама и лековима.
О штетном утицају в@кцина је много већ речено… и ко је схватио колико су штетне схватио је, ко није схватио бојим се да му је преостало мало времена да схвати.
Међутим онима који су схватили и знају да је в@кцина, не само безкорисна већ и штетна, веома лукаво се подмеће да је спасоносни лек против вирysа – антипаразитски лек Ивермектин.



Али шта је заправо Ивермектин?

Хемијска формула Ивермектина, код наших произвођача је C95-H146-O28 , код других је друга, што није ни битно а видећете и због чега.

Једињење које у свом саставу има различите вредности угљеника (С), водоника (Н) и кисеоника (О) је заправо Графен- оксид, о којем се пуно говорило да нас трују, а сада нам потурају кроз антипаразитски лек да се лечимо.

Линк – https://en.m.wikipedia.org/wiki/Graphite_oxide

У обичном медицинском премиксу који се додаје у храну свињама, налази се чист Ивермектин, а у инјекцијама и таблетама налази се 95 % Ивермектина и 5% три нервна отрова: бензилалкохол, диметилсулфоксид и пропиленгликол.

Ивермектин делује тако што уништава нервни систем паразита и парализујега га, што му онемогућава да се даље храни и изумире, али ти отрови такође делују и на човека и животињу који га користе. Тако долази до неколико пратећих симптома: свраб, поспаност, малаксалост, губитак имунитета и енергије, болови у стомаку итд.

Студија из Нигерије показује значајне ефекте на мушку плодност након дугорочне употребе Ивермектина код пацијента, значајно смањен број сперматозоида и покретљивост, али и повећање броја сперматозоида абнормалном морфологијом (дупле главе сперматозоида, двоструки репови, албино сперматозоиди и изузетно велике ћелије сперме) .
Није још познато колико ти ефекти трају и да ли постоји ефекат на плодност жене.

Прочитајте још:  Нови начин тестирања на Ковид-19 у Русији - без одласка лекару

Дакле Ивермектин, односно графен оксид није лек за паразите већ убица паразита, са веома штетним нус појавама.



Главна перјаница у потурању лека Ивермектин, односно графен оксида је др Бранислав Несторовић, који нам је најпре причао да је вирус смешан, а онда да се тај исти смешан вируѕ лечи Ивермектином односно графен- оксидом.

Прошле године за дан примирја, Предраг Кон добија од назови председника колоније Србије Вучића орден Карађорђева звезда првог степена због успешног застрашивања народа и убеђивања да је вакцина спаносна. Док др Несторовић добија од истог орден Карађорђева звезда другог степена, за успешно довођење народа у недоумицу шта се заправо дешава и за потурање Ивермектина односно графен – оксида као лека.

Подсетимо се да вукови у јагњећој кожи лакше и више оваца поједу него вукови који се не крију. Зато нам потурају др Несторовића који се представља као добар полицајац, а који треба да убеди нас свесне чињенице да су в@кцине превара и штетне – да користимо графенов оксид као лек.

У свету управо новинари и аутори текстова, који раде за глобалисте, шире приче о наводно успешном лечењу Ивермектином. Најуспешнији аутор глобалистичког Њујорк Тајмса, Мајкл Капучо написао је 15 страница, у којима хвали Ивермектин, позвао се на докторе од Северне и Јужне Америке до Новог Зеланда и наводно се чуди зашто новинари неће да објаве, а у тих његових 15 страница нема ни једне речи шта је састав Ивермектина и како делује.

Али предпооставимо да је Ивермектин лек? За шта би он био лек? Хоће ли Ивермактин зауставити ковид терор? Хоће ли он зауставити даље тровање и власт глобалистичких слуга?
За ову пошаст – кад кажем пошаст не мислим само на лажну пландемију, већ на владавину глобалистичких слуга, на поробљавање и уништавање народа – лек је једино наша слога! Једино ми можемо да зауставимо ову пошаст. И ту неће помоћи ни вакцине, ни Ивермектин нити било какви други “лекови”. Помоћ нам може стићи само од Господа, када је заслужимо.
Дакле јасно је да и завере и теорије завера потичу од глобалиста. Теорије завере управо шире, да их назовемо тајне глобалистичке слуге, које се претварају да брину за народ, а гори су и опаснији су од оних који јавно раде за глобалисте.

Прочитајте још:  ДАРИЈА KИСИЋ: Они који су примили вакцину мораће поново да се вакцинишу!

Нека Господ опрости нашој браћи и сестрама који наивно и из добре намере повероваше да је Ивермектин лек за ову пошаст. А свима онима који намерно пропагирају Ивермектин а знају за његово штетно деловање, нека им Господ суди по милости Његовој, а не по заслугама.

Грешни раб Божији
Аца Тодоровић

Сајт Васељенска се ограђује од ставова аутора!

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЗАВЕРА ИЛИ ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: ХЕМИЈСКА ИНЈЕКЦИЈА ИЛИ ИВЕРМЕКТИН ?

  1. Ех, ех, ех…
    ЦХО, онда је и СВАКИ човек састављен од графен оксида!
    И човек је (нпр) 99% од Ц, Х и О…
    Угљоводоници чине све живо на планети…
    Ивермектин ПРОВЕРЕНО КРКАЈУ СВИ доктори овде!
    Он је проверени лек и превентива јебе*ном ковиду.

    А да је све у Божјим рукама, сем слободне воље човека,
    знамо.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *