Стручни и објективни Фајзеров КОНсултант: Свака трећа особа у болници вакцинисана, највише Синофармом

0

Предраг Кон (Фото: Јутјуб)

Свака трећа особа у болници је вакцинисана, али постоји разлика у односу на вакцине, највише у болници има оних који су вакцинисани Синофарм вакцином, изјавио је епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон.

Кон је за К1 телевизију рекао да је само четири одсто популације узраста од 18 до 30 година вакцинисано.

Разлог томе је што су они презасићени информацијиама о пандемији која их апсолутно не интересује. Међу њима влада став да је кул не вакцинисати се, а када их питате зашто они немају конкретан одговор, рекао је он.



Ковид пропуснице су додатна мотивација за младе да се вакцинишу, младе занима само где треба да путују или када да иду на забаву, рекао је Кон и нагласио да ковид пропуснице нису притисак, већ је то заштита здравља људи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Када је реч о вакцинисанима који су на болничком лечењу, Кон је рекао да је највише оних који су примили Синофарм, уз напомену да су то особе које нису стигле да приме трећу дозу или су је тек примили.

Трећа доза је сада неопходна да бисте били заштићени, рекао је Кон и навео да је трећу дозу за сада примило 32 одсто грађана.

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *