За Београд уз трубаче: Напредњаци из Врања стижу са 22 аутобуса

1
снс

СНС

Чланови Српске напредне странке (СНС) из Врања јутрос су око 11 часова аутобусима кренули за престоницу, где ће у поподневним часовима према најавама из централе након изборне скупштине СНС-а бити одржана “свечана академија поводом 13 година од оснивања странке”.

На паркингу врањског Спортског центра и дуж једне траке на Булевару Патријарха Павла јутрос је око 10 часова било паркирано око 20 аутобуса, углавном превозника Кавим Јединство, које су обилазили „контролори и вође пута“. За њих је синоћ у просторијама локалног одбора био одржан састанак.

Уз људе који су се јављали контролорима, пристигли су пакети са водом и храном, али и трубачи.


Председник Савета за безбедност врањских напредњака Стефан Дутина рекао је за локалну телевизију Врањска+ да је „једини проблем са којим се сусрећу већи број људи од тренутно реалних капацитета превозника.

„Пријавило се између 1.300 и 1.400 људи, а ми смо могли да обезбедимо 22 аутобуса за 1.100 људи. Покушавамо свима да изађемо у сусрет и сместимо што већи број људи да испрате данашњи догађај“, рекао је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Дан раније су Јужне вести објавиле сведочења чланова СНС-а о мобилизацији запослених у јавном сектору на југу Србије, који наводно добијају и слободан дан за одлазак на седницу.

[table id=1 /]



Сања Петров/Нова рс.

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “За Београд уз трубаче: Напредњаци из Врања стижу са 22 аутобуса

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *