Лукашенко: ниткови су у миграционој кризи стигли до тога да убијају људе

0

Лукашенко (Фото: РИА)

Председник Белорусије Александар Лукашенко напомиње да су ниткови у контексту миграционе кризе отишли ​​чак до убијања људи. Он је то изјавио данас на састанку у Министарству одбране на тему војне безбедности, сазнаје БелТА.

“У овој миграционој кризи, ниткови су дошли до те мере да убијају људе.  Јуче су на фарми пронађена три човека , колико сам обавештен, од граничара. Када су пронашли леш, видели су три вреће а почели смо истрагу“, рекао је шеф државе.



Александар Лукашенко је рекао да га је о овој чињеници известио председник Државног граничног комитета Анатолиј Лапо. Избеглице су пронађене у напуштеној кући и више нису могле да ходају. “Пузили смо. Пузали смо неколико стотина метара, нашли колибу. Вероватно су мештани већ помогли – да запалимо пећ”, приметио је шеф државе. “Још једну ноћ и требало би ампутирати ноге ако би нађени су живи.

“Замислите само – ‘демократе’. До какве гадости морате ићи да убијате људе и бацате их на суседну територију. Ово је акција. Зашто? Шта је иза овога? Мислим да ће истражитељи то открити”, Белорус рекао је лидер.

Извор: Васељенска ТВ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *