Немачка физичарка, анализа: Више вакцинисаних – више умрлих

0

Корона-журка. (Фото: pixabay. com)

Физичарка др Уте Бергнер је 17. новембра одржала говор пред тирингијским државним парламентом у којем је представила алармантну студију коју је наручила.

Бергнер, који је раније припадао посланичкој групи ФДП у државном парламенту Тирингије, у међувремену је прешла у странку Грађани за Тирингију. Она је наложила двојици статистичара да истраже да ли постоји веза између стопе вакцинације и вишка морталитета у 16 ​​немачких савезних држава.

Проф. др Ролф Стеjер и др Грегор Каплер анализирали су период од 36. до 40. недеље и резултати су заиста забрињавајући. Сажетак анализе наводи да се вишак морталитета може наћи у свих 16 држава.



Број смртних случајева од ковида који је пријавила државна коисија (РКИ) у посматраном периоду доследно показује једно– што је већа стопа вакцинације, то је већа стопа морталитета. По свему судећи, најочигледније објашњење је да потпуна вакцинација повећава вероватноћу смрти.

Наравно, могућа су и друга објашњења, али не баш вероватна:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

§ Што је већи удео старих људи, то је већа стопа вакцинације и вишка морталитета. Дакле, стопа вакцинације и вишак морталитета такође су у корелацији. (Ово објашњење, међутим, није баш уверљиво, пошто би се удео старих људи морао значајно променити између 2016-2020, с једне стране, и 2021, с друге стране.)

§ Веће стопе вакцинације постижу се под повећаним стресом и анксиозношћу у дотичној земљи, а ово друго доводи до већег броја смртних случајева.

„Даља објашњења никако нису искључена. Нека од њих могу бити поткрепљени бројкама и требало би их даље истражити. Веома смо захвални на сугестијама ове врсте“, рекла је наручилац истраживања, Уве Бергнер.

Прочитајте још:  У Србији од сутра забрањено кретање од 20 до пет сати

Тирингија (4 процента) и Саксонија (2 процента), две државе са најнижим стопама вакцинације, такође имају најмањи пораст морталитета. Првак је Мекленбург-Западна Померанија са стопом вакцинације од 66 процената и стопом повећања смртности од 16 процената. Све државе са већим процентом вакцинације су показале двоцифрен пораст морталитетне стопе.

Резултати захтевају „хитно појашњење“

Коефицијент корелације је +0,31. У очима двојице научника статистичара који су радили истраживање ово је „запањујуће високо“. Поготово што вакциноверци тврде супротно, али не дају доказе за своје схватање „заштићености од вакцине“. У најмању руку требало би очекивати другачији однос: што је више вакцинација, то је нижа смртност. На крају крајева, намера вакцинисања је била да се заштите људи.

„Вишак морталитета расте са повећањем стопе вакцинације. Ово захтева хитно појашњење“, захтевају двојица статистичара. Штавише, с обзиром на „политичке мере које имају за циљ сузбијање вируса […] ова бројка је забрињавајућа и захтева објашњење, као и одговор на питање да ли ће се предузимати даље политичке мере у циљу повећања стопе вакцинације“.

Студија је предата тирингијском државном парламенту на процену.

На крају свог говора, Уте Бергнер је нагласила: „Вредност особе не зависи од њеног вакциналног статуса“.

[table id=1 /]



Борба за веру

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *