„Продаје се СНС сендвич с митинга“ (и коначно знамо шта стављају унутра)

0
СНС

СНС

Након узбудљивих викенд догађаја, друштвеним мрежама кружи “оглас” у којем се продаје сендвич. Али, не било који.

„СНС сендвич са митинга СНС-а 27.11.2021.“ продаје се у категорији „опрема за пословање“, а цена је врло симболична – 666 динара.

 

„За све нас обичне смртнике који немамо прилике да пробамо овакве државне специјалитете. СНС сендвич шунка/качкаваљ/краставац. Сендвич је потпуно нов, некоришћен, у оригиналном паковању, а ради одржавања свежине сендвич је замрзнут. Иначе, прављен је у ноћи 26. на 27. новембар. Цена је фиксна, могућа је евентуална замена за пасош републике Бугарске. Трошкове поштарине сноси купац, слање пост експресом“, написао је „продавац“, који је нашаливши се на овај начин дао свој коментар о нашој актуелној стварности.

 

Његов „оглас“, наравно, није могуће сада наћи на сајту, али – на друштвеним мрежама привлачи доста пажње.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Додуше, потенцијалне купце слабо – цена од ђаволских 666 динара можда звучи много за кифлу с пар листића шунке, сира и краставца, али знамо да му је реална цена још виша.

 

Иначе, СНС митинг одржан је истог дана кад је Србија устала и стала телима пред багере и батинаше.

Људи су у Београд довожени десетинама аутобуса како би присуствовали том скупу, а пулмолог Дејан Жујовић изјавио је да је међу њима био велики број особа с позитивним ПЦР тестом на коронавирус.



„На тај скуп у Арени довођени су аутобусима и људи који нису чланови СНС-а. Разговарао сам с Врањаницима, запосленима у Јумку, који су иако инфицирани били приморани да крену у Београд, само да би локални одбор СНС-а испунио задату квоту о броју људи… Недопустиво је и неодговорно да се у затвореном простору организује окупљање 20.000 људи и то без икаквих противепидемијских мера и да се на тај скуп доводе чак и инфициране особе. То је очигледан пример бахатости и незаинтересованости власти за здравље становништва“, истакао је Жујовић.

 

Нова

[table id=1 /]



Нова

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *