Вучић не зна које је законе потисао него “мисли”

1

Вучић (Фото: Јутјуб)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да није потписао Закон експропријацији, а да „мисли“ да је Закон о референдуму потписао по доласку из Сочија.

„Мислим да Закон о референдуму јесам (потписао) чим сам се вратио из Сочија, а Закон о експропријацији нисам сигурно. Чекам мишљење правног тима“, казао је Вучић након обиласка радова на изградњи ауто-пута Е-763, деоница Прељина-Пожега.

Говорећи о инцидентима на протесту у Шапцу у суботу, Вучић је казао да је претучен човек који није прекршио ниједан закон и који се кретао веома споро и не угрожавајући никога.



„Тај човек никога није повредио и има тешке телесне повреде“, истакао је Вучић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Он је позвао грађане на уздржаност и да не предузимају ништа „као што је мањина радила (у суботу)“, као и да се због инцидената нико не свети.

Председник је позвао и надлежне органе да раде свој посао, како је навео, „тамо где има прекршај прекршајно гоњење, а где је учињено кривично дело онда кривично гоњење“.

Рекао је да је лицемерно од стране опозиције да коментарише багере и подсетио на багер на демонстрацијама 5. октобра 2000. године

„А сећате ли се петог октобра? Када су сви кренули за Београд. Тада су ишли багером где су хтели“, рекао је Вучић.

Он је рекао да му се никада у животу није десило да има непријављен скуп, наводећи да је све у договору са полицијом како би се избегли инциденти.

Он је рекао да је његов савет полицији да се склони са стране и да пусти грађане да блокирају, „да види докле ће и како ће се изборити са грађанима“.

Прочитајте још:  Српски МИНИМАЛАЦ куповно МОЋНИЈИ само од албанског

„То је мој лични став и савет министру Вулину“, казао је председник.

[table id=1 /]



Данас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Вучић не зна које је законе потисао него “мисли”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *