“ЧИНИ МИ СЕ ДА ЋУ ДА ПОТПИШЕМ”: Вучић о Закону о експропријацији

1

Вучић (Фото: Јутјуб)

“Ми желимо да се понашамо демократски, и демократија мора да има своју цену, и морамо да трпимо с времена на време терор мањине, али морамо да покажемо добру вољу”, каже председник Србије Александар Вучић.

Председник је одговарајући на новинарска питања о протестима, рекао да је проверио да је јавно мњење “веома лоше реаговао” на блокаде путева и демонстрације за викенд.

“Толико је револт људи у Србији, обичног света на то што су радили претходних неколико дана. Зато позивам људе на уздржаност, нека раде шта хоће, на крају ћемо имати изборе и ту ће се показати шта људи желе”, рекао је Вучић у Макишу, после обиласка радова на изградњи метроа.



Вучић је казао да, ако мисле да је “задовољство у томе да блокирају путеве људима да не могу да раде и живе, нека то раде, јер народ види разлику између оних који раде и граде, и оних који једино што умеју је само да прете, да воде бруталне кампање измишљотина”.

“Ја вас саветујем да наставите да блокирате путеве, а полицији саветујем да се склони. Нека народ види”, рекао је он.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Упитан о потписивању Закона о експропријацији, Вучић каже да “мисли да ће да га потпише”.

“Видео сам га јутрос, и мислим да нема ништа противуставно. Тражио сам мишљење правних саветника и тражићу их још… Мени се чини да ћу да потпишем, али још нисам сигуран… Мислите да се нечега плашим? Постоје људи којима нема начина да претите, јер се ничега не плаше. Сем Бога и суда историје. Баш ме брига за демонстранте. Рачуне полажем народу на изборима… Не можете да ме срушите никада, можете само да ме убијете. Улици нећу да подилазим”, рекао је председник.

Прочитајте још:  У Бошњачкој махали, на Васкрс, исписани графити „ОВК“

[table id=1 /]



Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на ““ЧИНИ МИ СЕ ДА ЋУ ДА ПОТПИШЕМ”: Вучић о Закону о експропријацији

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *