ВИРАЛНО! МЕДИЈИ МУ ИСПРАЛИ МОЗАК! МУШКАРАЦ КОЈИ НА СЕБИ ИМА ВИШЕ МАСКИ НА ЛИЦУ ИЗБАЧЕН ИЗ ПРОДАВНИЦЕ ЈЕР ЈЕ ФОТОГРАФИСАО ДЕТЕ (ВИДЕО)

0

Wearing double masks, Mark Holton, a Lock Haven student home on break, walks his puppy Bella during a winter storm in Monroe Township, Wyoming County, Pa., Tuesday, Jan. 26, 2021. (Mark Moran /The Citizens' Voice via AP)

Један од већих проблема, које заљубљеници “запушавања уста”(маски), имају, а који преферирају, што више и дебље крпе преко уста- то боље и тако блокирају неопходан доток кисеоника у своје тело и мозак, је тај што им мозак не може обављати нормалне функције, али зато одлично обавља ново-нормалне…

Овај вирални видео приказује јако узнемиреног мушкарца(вероватно са мањком кисеоника у свом организму) који је носио више маски за лице, избачен из Њалмарта јер је сликао дете које није носило маску.

Видео, у којем се мушкарац цело време понаша бизарно, држи се као пример како су масовни медији који се плаше КОВИД-а нанели трајну психолошку штету друштву.

https://twitter.com/Suzy_1776/status/1464437031917002757?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1464437031917002757%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fnultatacka.rs%2Fviralno-mediji-mu-isprali-mozak-muskarac-koji-na-sebi-ima-vise-maski-na-licu-izbacen-iz-prodavnice-jer-je-fotografisao-dete-video%2F

Снимак почиње тако што се мушкарац суочава са оцем који га пита: “Реци ми зашто си сликао мене и моју кћерку.”



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вишеструко маскирани мушкарац неповезано мрмља кроз маске за лице док покушава побећи, са тоалет папиром у руци.

„Да бих могао да останем жив“, на крају одговара маскирани човек.

“Да би могао остати жив, зато си сликао моју малолетну кћер?” пита отац.

Замаскирана “особа” наставља да мрмља док му се отац обраћа: „Стварно си храбар са својих 90 маски на себи.
Снимак се затим пресеца на “особу” који гомила своје намирнице у вреће и скоро има напад панике сваки пут када му се неко приближи близу.

Затим каже: “Усликао сам је, јер нисте носили маску, ја сам је избрисао.”

“Ово је стварно невероватни људи, ово је оно што су учинили нашем друштву”, коментарисао је отац док особље Њалмарта тражи од маскиране “особе” да оде и говори му да није добродошао назад.
У завршној бизарној фантомимској представи, језа и параноја која га хватају, због било кога ко му се приближи да се сагне и дрхти као у боксерском мечу, вероватно да би избегао вирус.

Прочитајте још:  Отказана парада содомита у Бањалуци! Ексклузивно: слике лијепљења плаката против окупљања содомита у Бањалуци

“Види како се боји цовид-а, света ти краво, види како је уплашен”, закључује отац.

[table id=1 /]



Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *