Нешто шкрипи: Нема слике са састанка Додика и Путина

0
додик

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

“Да ли се Додик уопште састао са Путином и у којем својству!? – Зашто не постоји ниједна фотографија или снимак данашњег састанка…? Само неколико дана пре сви светски медији пропратили сусрет Вучића и Путина…Најава састанка Вучић – Путин била и на званичном сајту председника Русије. О сусрету са Додиком нема ништа…

Упркос громогласним најавама медија под његовом контролом, као и очигледним намјерама да састанак Милорада Додика са предсједником Руске Федерације Владимиром Путином представе као званичан и “садржајан”, постоји неколико чињеница које бацају озбиљну сумњу на извештаје тих медија.

“Зашто не постоји ниједна фотографија или снимак данашњег састанка, па чак ни нека из хотелских ходника или улаза у конференцијске сале какве смо виђали раније?



“Зашто на званичној wеб страници руског председника кремлин.ру нема никаквог трага о том састанку?

“Зашто ни на једној новинској агенцији Руске Федерације нема ни једне једине речи предсједника Путина о том састанку, а једине доступне интерпретације су оне Додикове и то пренесене са сајта РТРС-а?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“За илустрације састанка коирштене архивске фотографије.

Све то баца сумњу да ли је заиста до састанка и дошло и у коме својству.

Логично би било да се за сусрет Путина са Милорадом Додиком, чланом Председништва БиХ, мале и дубоко подељене земље, бар негде као такав званично и помене и у руским медијима.

Међутим, евидентно је да нешто не штима.

Овај пут са руске стране није било ни слике ни тона за разлику ранијих сусрета када смо имали фотографије са неформалних локација и куртоазних речи руског председника, што се у Републици Српској представљало великом подршком Путина Милораду Додику.

Прочитајте још:  Путин: НАТО је северноатлантски блок, али улази у Азију и Латинску Америку

Треба подсетити да је недавни сусрет председника Србије Александра Вучића са руским председником Путином званично најављен од стране Кремља и да је сам Путин Вучића братски дочекао испред резиденције у Сочију, где су имали вишесатне разговоре.

Вучић, Путин
(фото:БН ТВ)

Вучићеву посету и разговоре са Путином пропратиле су све медијске куће и у Русији и изван ње.

[table id=1 /]



БН ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *