Шпанско истрaживање открива да вакцинални пасоши немају утицаја на стопу инфекције

1

LEREXIS via Getty Images

Истрага стручњака у Шпанији је закључила да вакцинални пасоши немају значајан утицај на смањење стопе инфекције КОВИД-19, извештава Самит Њуз.

Ел Паис је добио детаље студије, коју је спровео шпански међурегионални ковид комитет, а даље извештава Телеграф.

Посматрајући како је шема примењена у другим европским земљама, стручњаци су открили да обавеза људи да покажу доказ о вакцинацији да уђу у локале попут барова, ресторана и биоскопа „не смањује нивое преноса“.



„У европским земљама у којима се [систем] користи, број случајева значајно расте, иако је тачно да је њихов ниво вакцинације много нижи него у Шпанији“, наводи се у извештају.

Иако Шпанија нема вакциналне пасоше на националном нивоу, осам од 17 региона користи сличан систем.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Истраживачи су такође закључили да шеме ових пасоша „доприносе лажном утиску да се вакцинисани људи не заразе“, док је у ствари „око 40 одсто вакцинисаних подложно инфекцији и преношењу инфекције“, наводи се у извештају.



Једина позитивна страна такве шеме је то што она „упозорава људе да још увек постоји опасност од пандемије и подстиче прихватање вакцинације међу суздржанима“.

Другим речима, иако вакцинални пасоши немају видљив утицај на њихов наведени циљ – смањење ширења КОВИД-19 – они успевају да одрже људе уплашеним и покорним.

И можда је то примарни циљ.



„Налази су слични доказима које је пронашла влада Уједињеног Краљевства – да би пасоши вакцине могли повећати стопу ковида у земљи“, пише Кен Мејкон.

„Влада у Велсу, у Великој Британији, такође је открила да, упркос увођењу вакциналних пасоша, нису могли да пронађу никакве доказе да они функционишу“.

Прочитајте још:  Зомби апокалипса: Aмеба „која једе мозак“: Откривена инфекција у Америци за коју нема лека

Бројне европске земље су наметнуле шеме пасоша које раздвајају вакцинисане од оних који то нису.

У неким случајевима, опција да се обезбеди негативан резултат теста је уклоњена, што значи да само онима који су потпуно вакцинисани (а ипак могу да шире вирус) дају дозволу да посете различите догађаје.

Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Шпанско истрaживање открива да вакцинални пасоши немају утицаја на стопу инфекције

  1. Svaki normalan, imalo posten, human i obrazovan lekar, naucnik recice Vam da prenosna bolest poput epidemija ne postoji.. moze putem krvi ali i to je retkost.

    Kaznjavati nekoga da ubaci bilo sta u organizam od bsz vakcine do najmocnijeg jela je stav nekog psihopate, fasiste, umno poremece osobe sto je jasan pokazatelj da psiholog i psihijatar treba se ukljuciti danss.

    Ali kao sto postoje tv lekari tj. menadzeri za farmakologiju, licemerni, vise sredjeni po medijima dok njihove kolege rade posao za koji su placeni, postoje takodje tv psiholozi i psihijatri.
    Umesto psiholoski da razmatraju samu radnju pocinioca oni se bave ubedjivanjem da se pocinioci prihvate pretnje i ucenama. umesto da se angazuju koji je povod ili cilj pocinioca, pretilaca, ucenjivaca

    Ali na svu srecu vise je onih koji su na dobroj strani dok ovih 5,6 tv strucnjaka se bacaju u nevidjenu histeriju, paranoju da ubede ljude kako oko njih komsije padaju, umiru i to sve za kampanju farmako lobista za koju su debelo placeni
    jedan cilj, unistiti prvo coveka da naruzi Boziji izgled, maska, distanca od druzenja i kad ode bozanska iskra od nas, Sveti Duh nas napusti lako ce dalje.
    Zele da uniste medicinu, drzavne institucije, izkopavanje litijuma zbog vestacke inteligencije i njeno odrzavanje, instalacija antena za dublji pristup analize i kontrole
    Ima i pojedinih koji jos uvek veruju da stvarno neko zeli da ih spasi od necega sto ih predhodno ubedi da postoji
    pcr sve o svasta pokazuje, maske za klasicno trovanje, vakcine koje testiraju godinama za rasporedjivanje cestica po telu, stvaranje depresije zbog nedruzenja, i verujemo tim istim ljudima koji ti ne daju hranu, isteruju na ulicu zbog dugova, da zele i stvorili internet kako bi ti bilo ok, ulazu u vestacku da bi bilo lakse a sve sa jednim ciljem, unakaziti coveka svim i svacim i odvojiti od Boga, oni koji to rade nisu ljudi, homosapiensi.
    Narod ako se bude drzao, Bog ce sve vreme biti prisutan

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *