Свечано устоличење: Др.смрт се поклонио новом шефу СЗО у Србији

0

Лончар (Фото: Министарство здравља)

Данас је одржана скромна свечаност, барем би тако требало да буде представљено јавности због именовања новог шефа канцеларије СЗО-а у Србији а пригодно “устоличење”, тј. клањање новом шефу организације која већ две године држи свет затвореним уприличио је министар здравља Лончар.

Министар здравља којег народ зове “др Смрт”, Златибор Лончар рапортирао је данас др Фабиом Сканом, новом шефу Канцеларије СЗО у Србији и специјалним изаслаником регионалног директора СЗО за Западни Балкан, који је данас стигао у нашу земљу.

Том приликом, министар Златибор Лончар истакао је своје уверење да ће се досадашња изузетна сарадња са СЗО наставити и додатно унапредити, саопштило је Министарство здравља.



Нови шеф Канцеларије СЗО у региону и нашој земљи захвалио је министру Лончару на партнерству у циљу очувања јавног здравља и још једном истакао изузетну посвећеност и одлучност које Министарство здравља исказује у циљу контроле епидемије у Србији.

[table id=1 /]

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!



Нулта тачкка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *