Случај за обавезну вакцинацију је мртав… Омикрон га је управо уништио

0

Фото: Адоб Сток

Пре неколико дана, Урсула фон дер Лајен, председница Европске комисије, одржала је конференцију за новинаре на којој је опширно говорила о својој „забринутости“ због ниске стопе вакцинације у ЕУ и како то најбоље „поправити“.

На питање да ли вакцине постану обавезне, она је рекла:

„Разумљиво је и прикладно да сада водимо ову дискусију – како да подстакнемо и потенцијално размишљамо о обавезној вакцинацији унутар Европске уније. За ово је потребна дискусија, потребан је заједнички приступ, али мислим да је то дискусија коју треба водити.”



Додајући:

„Пре две или три године, никада не бих помислила да будем сведок онога што видимо сада, да имамо ову ужасну пандемију, да имамо вакцине које спасавају животе, али се оне не користе свуда на адекватан начин. И стога је ово огроман здравствени трошак“,

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Наравно, идеја да ће земље ЕУ „расправљати“ о обавезним вакцинацијама је шала, вероватније је да ће их спроводити без обзира на све.

Али свака права, рационална дебата је завршена чим су ЕУ и произвођачи вакцина признали да вакцине не делују.

По било којој дефиницији пре 2021. године, „вакцине“ против ковида заправо нису вакцине. Од почетка је шире признато да оне не спречавају да добијете болест и не спречавају да је ширите.

Сваког дана чујемо о некој познатој особи или другој позитивној особи „иако је вакцинисана“.



ЕУ је већ наговестила да ће њихови прописи за вакцинацију (које су, иронично, изгледа планирали за „две или три године” упркос томе што је Фон дер Лајен тврдила да никада нису видели пандемију), истећи за девет месеци.

Прочитајте још:  Др Питер Мекалаф тужи медицински часопис јер је одбио да објави студију која показује ризике ковид вакцинације за децу

Зашто ће истећи?

Зато што „заштита“ коју наводно даје вакцина нестаје.

Колико брзо се троши?

Немају појма.



Наводна појава варијанте Омикрона још више погоршава ситуацију, са становишта естаблишмента. Заиста, могло би се тврдити да је прва стварна жртва избијања Омикрона била наративна кохезија.

Стручњаци већ упозоравају да би варијанта Омикрон могла бити отпорна на вакцине, а свој глас је овом рефрену додао и извршни директор Модерне, рекавши:

„Мислим да ће то бити значајан пад [ефикасности вакцине]. Само не знам колико јер треба да сачекамо податке. Али сви научници са којима сам разговарао… кажу као „ово неће бити добро“.

Чак и ако се ова упозорења покажу нетачним, а мејнстрим се изненада повуче и почне да извештава да вакцине делују „боље него што се очекивало“ у борби против Омикрона, то је ирелевантно.



Управо су признали да би „вакцине“ могле да престану да делују у тренутку када дође до нове мутације. А вируси много мутирају.

Дакле, знају да вакцина не функционише добро, знају да ће се истрошити и знају да би било какве нове мутације могле да их у потпуности спрече да делују.

Једина ствар коју не знају је који су дугорочни нежељени ефекти вакцина, чињеница коју је и сам Фајзер признао у својим уговорима о набавци:

„Дугорочни ефекти и ефикасност вакцине тренутно нису познати и да могу постојати нежељени ефекти вакцине који тренутно нису познати“

Сада, ево вишенаменског одрицања одговорности: ово није признање да је ковид19 опасан, да је пандемија стварна или да на било који други начин подржава наратив. Напротив, и то је важно, указује да чак и према њиховим сопственим условима план за обавезну вакцинацију уопште нема смисла.

Прочитајте још:  Вијетнам: Средњошколка умрла седам дана након вакцинације Фајзером



Тренутни наратив је да:

– Вакцине не дају имунитет нити спречавају преношење.
– Које благотворно дејство имају нестаје, не знају када.
– Оне вероватно не штите од нових варијанти или мутација.
– Вакцине имају непознате дугорочне нежељене ефекте.

Ово нису маргиналне идеје или неутемељене теорије, то су самоконтрадикторне претпостављене „чињенице“ шизофрене приче о ковиду.



Идући у потпуности по сопственим речима мејнстрима и потпуно према њиховим сопственим условима, сваки могући случај обавезне вакцинације је мртав.

„Омикрон варијанта“ га је убила, чак и ако никада није убила ништа друго.

Пише: Кит Најтли / Оф Гардијан

Васељенска

[table id=1 /]



За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *