ЈАВНОСТ ОЧЕКУЈЕ ОДГОВОР ОД СПЦ Како је и зашто Григорије издао сопствену цркву и шта је обећао шиптарској лобисткињи

0

(фото:Твитер/Принтскрин)

Шта је то натерало Григорија да прво прими водећу лобисткињу за независно Косово, шта јој је нудио и шта и у чије име обећао?

Виола фон Крамон објавила је да се састала са Ђиласовим истомишљеником, епископом Григоријем, а након што је вест о разговору објавила на Твитер, уследило је шокантно признање лобисткиње за независно Косово – српска правослвна црква не постоји.

“То су аутономне епархије, другчије од католичких. Разговарајте са епископом и бићете изненађени” – написала је Крамонова.



Григорије, како си дозволио да главна шиптарска лобисткиња пред тобом укине нашу Српску православну цркву?!

Шта је то натерало Григорија да прво прими водећу лобисткињу за независно Косово, шта јој је нудио и шта и у чије име обећао?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Григорија су очигледно лични разлози, амбиције и интереси, натерали Григорија да дозволи Виоли Вој Крамон да пред њим пљуне на Светог Саву и православље и да дозволи да она изговори да Српска православна црква не постоји?

Јавност очекује одговор и реакцију Српске православне цркве!

Како је и зашто Григорије престао да носи Србију и Светог Саву у срцу и издао своју цркву, тиме што је немо ћутао на Виолине увреде?!

Шта је то Григорије обећао и у чије име Виоли, главној шиптарској промотерки, па је она изнела прегршт комплимената на његов рачун и рекла да је одушевљена Григоријем?!

[table id=1 /]



Ало

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *