Премијерка Новог Зеланда најавила ВАКЦИНИСАЊЕ ДО БЕСКОНАЧНОСТИ!

0

Вакцина (Фото: Pixabay)

Уместо да теже ка завршетку хистерије и увиде да се људи широм света не слажу са овом хистеријом, маскама, дистанцом и обавезном вакцинацијом, глобалисти иду даље док са друге стране чини се да постоји један део оних који теже ка томе да се ово заврши ипак главни гласноговорници и заговорници тоталне доминације и контроле над становништвом не узимају слободан дан.

Томе у прилог иде и најновија изјава премијерке Новог Зеланда, Џасинде Ардерн која је у најновијем интервјуу изјавила да процес вакцинисања против ковид-а никада неће бити заустављен: ” Не постоји завршна тачка овог вакциналног програма, очигледно сада спроводимо бустеризацију и имамо нови талас људи за које морамо да осигурамо да се вакцинишу” рекла је Џасинда.

У Немачкој је данас откривено да је супруг и отац, најпре убио своју супругу па своје три ћерке а онда и себе због фалсификовања ковид пасоша да би касније данас у Москви, мушкарац пуцао и убио 2 особе а ранио 4 због тога што му је речено да стави маску.



Да, дотле смо стигли због ковид хистерије и ово само у данашњем дану што нам је познато а ко зна колико случајева постоји за које нисмо чули, директно повезани случајеви са терором којег трпи глобална популација.

Докле иде ово све? Докле ви дозволите да иде.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

[table id=1 /]



Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *