Ево за кад „филантроп“ Бил Гејтс најављује крај пандемије

1

Бил Гејтс (Фото: Јутјуб)

Бил Гејтс поново “предвиђа” у свом најновијем “отварању” на свом блогу, да ће се “акутна” фаза пандемије коронавируса завршити у 2022. години.

Фармацеутске компаније су и у прошлости имале великих проблема да продају своје вакцине за грип, пошто имају релативно ниску ефикасност, у поређењу са другим вакцинама, због тога што научници морају да предвиђају која ће варијанта вируса бити доминантна у одређеној години.

Бил Гејтс, међутим, има чврст став кад је реч о терапијама, и истиче да је фармацеутски гигант Мерк, који је недавно добио одобрење ФДА за свој антивирусни лек молнупиравир, који се преписује особама са високим ризиком од теже слике короне. Ова пилула „значајно умањује шансе за хоспитализацију или смрт од ковида“, написао је он.



Јер Бил Гејтс, зна све..

Он је признао да је, упркос масовној примени вакцина против короне широм света, више људи умрло од ковида у 2021. години него у 2020, и додао да побољшање стања ове године није било „драматично“, како се надао.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Иначе, Гејтсово богатство, у току пандемије увећало се на 137 милијарди долара.

Он је назвао појаву Омикрон-а „забрињавајућом“, али наглашава да је „свет боље припремљен за борбу против потенцијално опасних варијанти“ него што је био. Иначе, јужноафрички научници који су открили Омикрон варијанту тврде да су симптоми болести изазване овим сојем вируса углавном блажи.

„Можда није паметно да предвиђам ствари, али мислим да ће акутна фаза пандемије бити готова у неком моменту у 2022. години“, написао је милијардер на свом блогу, преноси је Russia Today.

Прочитајте још:  Џо Бајден подржава геноцид над Палестинцима

[table id=1 /]



Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Ево за кад „филантроп“ Бил Гејтс најављује крај пандемије

  1. Shvatili su policajci, doktori, inzinjeri, pravnici i vecina se budi.. ova psihoza je jedino dobra da se vidi ko je ko.. ima dosta obrazovanih koji su naseli u pocetku ali sada je ave jasnije. Vecina lekara je shvatila odmah, odazvali se na duznost za koju su se zakleli i javno progovorili istinu.. Lukasenko, pola Amerike, Teksas, Brazilski predsednik, Meksiko, Afrika, Indija sada, Milanovic, pa cak i nasa vlast bez obzira na politicko opredeljenje dok su Djilas i ostala bagra promovisala menadzerstvo i vakcine.. Cuj izasao narod protiv rio tinta i propusnica oni misle njihovi glasaci.. pa odrzite miting i videcete.. Nasi hrabri lekari iz grupe ivermektina, Nestorovic, Nada Kostic, Jovana Stojkovic, Arsentijevic profesorka na medicinskom fakultetu, nacelnici klinika, odeljenja, lekari za nauku i etiku, odabrani lekari, imena hrabrih koja se nikad ne smeju zaboraviti.. nobelovci, karijeristi, hvala Vam.. Ova psihoza je Dokaz da i kriminalna radnja moze biti u skladu sa ustavom i opsteprihvacenim narodnim normama, i to od funkcionera, legalizacija zlocina.. bravo za hrabar narod da jos uvek ima Bozije iskre na zemlji.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *