МИШЉЕЊЕ. КАРТАГЕНСКИ ПРОТОКОЛ О БИОБЕЗБЕНОСТИ – правни оквир за уношење печата Антихриста у људско тело

МИШЉЕЊЕ. КАРТАГЕНСКИ ПРОТОКОЛ О БИОБЕЗБЕНОСТИ – правни оквир за уношење печата Антихриста у људско тело

(фото:3РИМ)

2000. године, земље потписнице Конвенције о биолошкој разноликости потписале су Протокол о биолошкој безбедности (у даљем тексту Протокол) како би помогле да се обезбеди адекватан ниво заштите у безбедном преносу, руковању и употреби живих модификованих организама који су резултат употребе модерне биотехнологије. и са потенцијалом да има штетне ефекте на очување и одрживо коришћење биолошке разноврсности, узимајући у обзир и ризике по здравље људи и са фокусом на прекогранично кретање / 1 /.

Израз „живи модификовани организам“ означава сваки живи организам који поседује нову комбинацију генетског материјала, добијену употребом савремене биотехнологије;

– израз „живи организам“ означава сваки биолошки ентитет који је способан да преноси или реплицира генетски материјал, укључујући стерилне организме, вирусе и вироиде;– израз „модерна биотехнологија“ означава примену:

а. ин витро методе које користе нуклеинске киселине, укључујући рекомбинантну деоксирибонуклеинску киселину (ДНК) и директно убризгавање нуклеинских киселина у ћелије или органеле, или б. методе засноване на фузији ћелија организама са различитим таксономским статусом, које омогућавају превазилажење природних физиолошких репродуктивних или рекомбинационих баријера и које нису традиционалне методе за узгој и селекцију.

Речено је да се делокруг Протокола односи на прекогранично кретање, транзит, руковање и употребу свих живих модификованих организама који могу негативно утицати на очување и одрживо коришћење биолошке разноврсности, узимајући у обзир и ризике по здравље људи.

У Протоколу се наводи да ће свака Страна предузети кораке да захтева да документација која прати све модификоване организме који спадају у делокруг Протокола јасно идентификује њих као живе модификоване организме , наводећи идентитет и повезане особине и/или карактеристике (подставови, став 2, члан 18 ).

Украјински адвокат Сергеј Гула напомиње да се појмови „живи организам“ и „живи модификовани организам“ односе и на људе / 2 /. Експерт за биоетику Валентина Киселева скреће пажњу на то да се Протокол не бави само прекограничним кретањем модификованих организама (пресељење у другу државу), већ и унутрашњим кретањем унутар земље. Према њеним ријечима, Протокол се активно користи од 2002. године у Свјетској трговинској организацији (СТО) /3/.Све земље чланице СТО су потписале овај протокол.

Посебна пажња на Протокол испољена је у вези са вакцинацијом против ЦОВИД-19.Валентина Киселева је рекла да се сада поставља питање да ли ће људи који су примили генетски модификовану вакцину постати нека врста опасности за биодиверзитет света. Чињеница да се генетска модификација организма дешава у телу особе која је вакцинисана против ЦОВИД-19, рекао је Александар Гинтсбург, директор Истраживачког центра за епидемиологију и микробиологију названог по Н.Ф. Гамалеји, креатору руске вакцине СпутњикВ.

Према његовим речима, у тело вакцинисаног се испоручује ген који кодира шиљасти протеин. Убризгава се у ћелију. Даље, РНК се синтетише на гену, на РНК – шиљак протеина /6/ (синтеза шиљастог протеина у људској ћелији значи да се ген за спике протеин убацује у људски ген – цца.). Молекуларни биолог Е.Г. Калле је 11. фебруара 2021. године на научном и јавном округлом столу „Сверуска вакцинација или претња националној безбедности“ сажео свој извештај речима: „Ово је први пут у мом сећању тако масовно и тако скривено. производња трансгене особе“.

Нобеловац др Лук Монтагнес од самог почетка „пандемије” упозоравао је на вакцинацију, јер би то уместо спречавања инфекције и болести довело до опаснијих опција, као и могуће аутоимуне реакције људског организма. У интервјуу за Холд-уп Медиа из априла 2020., виролог је рекао: „ Вакцине не заустављају вирус, напротив, оне „подстичу вирус“ и доприносе његовом развоју у јаче и преносиве варијанте. Ове нове варијанте вируса ће бити отпорније на вакцинацију и могу имати више здравствених последица од њихових ‘оригиналних’ верзија.“

Монтање је назвао програм вакцинације против корона вируса „неприхватљивом грешком“ /7/.

Тако вакцинисана особа постаје извор и дистрибутер нових опасних сојева корона вируса. Од стр. ц, став 2, члан 18 Протокола, произилази да такве генетски модификоване особе треба стално пратити са могућношћу утврђивања њихове локације идентификационим подацима. Данас је најчешћи начин такве сталне контроле кретања живог објекта микрочип за радиофреквентну идентификацију (РФИД), уграђен у његово тело са јединственим идентификационим бројем у чипу – новим именом овог објекта (особа, животиња). итд.).

Научна експертиза Виницког националног аграрног универзитета, на примеру ТИН-а, тврди да је идентификациони број за контролни систем назив рачуноводственог субјекта. Презиме, име и патроним или други подаци о особи остају секундарни подаци. У ЕАН систему, идентификациони број, поред цртица, текстуалних и електронских метода снимања, предвиђа и верзију радио фреквенције, која се „повољно“ разликује по томе што се број може применити на шаку или чело особе у облик ознаке (микрочип). Обједињавање система идентификације и психотронике отвара перспективу трансформације особе у биоробота: објекат са даљинским управљањем. Таква особа потпуно губи слободу, јер се добровољно поверава да контролише свој ум и вољу власнику који поседује информације,

Братија Почајевске лавре у свом обраћању Патријарху Кирилу од 16.10.2012. бр. 91 / тврдим: „Са духовне тачке гледишта, добровољно прихватање и коришћење од стране човека дигиталног имена уместо хришћанског имена, тј. као и електронски документи – његови носиоци, је грешан чин, раван порицању Христа“.

Украјински православни лист „МИР“ (2013, бр. 1, стр. 8-9) упозорио је читаоце да је у Украјини јединствени рекордни број у Јединственом државном демографском регистру (УНДП) печат Антихриста /4/. УНДП је уписан у машински читљив биометријски пасош.

Према речима адвоката Сергеја Гулија, Украјина је ратификовала Протокол 2002. године – он је постао део украјинског законодавства. Исто се десило и у другим земљама: протокол је постао део законодавства земаља које су га потписале. Све чланице Светске трговинске организације су дужне да потпишу Протокол. Протокол захтева идентификацију „живих модификованих организама” и контролу њиховог кретања, тј. увођење радиофреквентног идентификационог микрочипа (РФИД-чипа) са јединственим идентификационим бројем (ИД-број – нови дигитални назив) у људско тело. А ово је, према писању листа МИР, печат Антихриста.

Треба напоменути да ће они који су купили документ о вакцинацији, ако је овај документ регистрован у општој бази вакцинисаних, на десној руци или челу добити исти РФИД чип као и они који су стварно вакцинисани.

Дакле, може се претпоставити да ће на основу Протокола, који је постао део законодавства сваког страха од СТО, печат Антихриста у виду РФИД чипа са идентификационим бројем (ИД-бројем) бити уведен у организам вакцинисаног лица или лица које је купило потврду о вакцинацији ради обезбеђења извршења пп. с, клаузула 2, члан 18 Протокола. Створен је правни оквир за то за све земље света, чланице СТО, у виду Картагенског протокола о биолошкој безбедности.

 

ИЗВОРИ:

1.https://www.un.org/ru/documents/decl_conv/conventions/pdf/cartagena.pdf
2.СЕРЙОЗНО! Картахенський протокол для чого і що це означає? https://www.youtube.com/watch?v=oBt0ATwkaCk
3. ЛОВУШКА ДЛЯ ЧЕЛОВЕЧЕСТВА… Картахенский протокол по биобезопасности. (ВИДЕО)
https://3rm.info/main/86724-lovushka-dlja-chelovechestva-kartahenskij-protokol-po-biobezopasnosti-video.html
4. «Уникальный номер записи в Реестре» – это и есть печать антихриста http://www.logoslovo.ru/forum/all/topic_8562/
5. ИНН в виде RFID-микрочипа на лбу или руке превращает человека в биоробота (научная экспертиза ВНАУ)
http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/user_1467_1/topic_8734/
6. «Спутник V». Всё о первой российской вакцине от коронавируса // Эпидемия с Антоном Красовским (18+) (14:50).

7. Нобелевский лауреат Люк Монтанье о вакцинации: «недопустимая ошибка»

Нобелевский лауреат Люк Монтанье о вакцинации: «недопустимая ошибка»


8. Обращение братии Лавры к Патриарху Кириллу
http://pochaev.org.ua/?pid=1597

[table id=1 /]Р. Б. Александар, Р. Б. Ирина/3 Рим

Превод: Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Више са интернета