УБИЛА СЕ СРПСКА ИНФЛУЕНСЕРКА Пријатељи се опраштају од Кристине (21): “Волим те, Кико, заувек, почивај у миру

0

(фото:Инстаграм)

Кристина Кика Ђукић, српска инфлуенсерка, извршила је самоубиство, а јавност је о томе обавестила њена пријатељица, инфлуенсерка Лаура Тешановић.

Кика Ђукић била је српска гејмерка, јутјуберка и инфлуенсерка чији „Ју Тјуб“ („Yоу Тубе“) канал „К1КА“ у октобру 2019. године броји око 639 хиљада претплатника. Рођена је 25. јула 2000. године у Београду.

 

“Обавештење: на нашу велику жалост морам да вас обавестим да Кика више није са нама. Желим овим путем да изјавим саучешће њеној породици и свим људима који су је волели и познавали… Волим те, Кико, заувек, почивај у миру – стоји на Инстаграм налогу Кикине пријатељице.

Objava Kristinine prijateljice



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Судећи по Лауриној претходној објави на којој је оставила бројеве за контакт за превенцију самоубиства, Кика је извршила самоубиство.

Miloš Bajić o Kristini

Инфлуенсер Милош Бајић, познатији као Милош ХД, такође се опростио од Кике:

“Све што бих желео да кажем, а има много тога, сада би било сувишно. Почивај у миру мала, волим те и нека те анђели чувају.

Miloš Bajić o Kristini

“Највише бих волео да ово и јесте глупа шала или пренк, али није. Ситуација је озбиљна и не могу свима да одговорим тренутно, сумња се на самоубиство, и не могу више ништа да пишем” – открио је инфлуенсер.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Број 0800/309-309, опција 1, СОС телефон је који ради 24 сата, а на који се јављају стручњаци за спречавање самоубиства – лекари Клинике за психијатријске болести “Др Лаза Лазаревић”.

Служба ургентне психијатрије прима пацијенте 24 сата без заказивања, без књижице и без плаћања, а Центар за ментално здравље од 9 до 18 прима без заказивања.

Прочитајте још:  Обележена 82. годишњица погрома у Новосадској рацији

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати и волонтере Центра “Срце” од 14 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратити мејлом на вања@центарсрце.орг, као и преко чета на сајту њњњ.центарсрце.орг.

Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни.

[table id=1 /]



Блиц

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *