Да ли ће народ пристати на превару Саве Манојловића и победу Вучића

0
еколози, јадар

Велику народну енергију и жељу да стане на пут Вучићевом безакоњу, иницијатива Крени промени хоће да претвори у пирову победу. Саво Манојловић свесно или несвесно ради у унтересу СНС картела и покушава да спречи народне блокаде, односно народни отпор претвара у некакву прославу “победе“.

Вучић видно уздрман и уплашен масовним изласком народа у суботу на улице и двочасовне блокаде Србије, покушава да у његовом подмуклом стилу превари народ. Наводно повлачи се Закон о експропријацији на дораду, а Закон о референдуму ће претрпети одређене измене. Суштина је да пројекат Рио Тинто остаје, да ће наведени закони претрпети само небитне измене и да се иде на реферденум којим ће СНС мањина променити Устав да би легализовали укидање свих слобода и легализовали своје издаје и безакоње.

Не смемо дозволити Савине перформансе у Сорошевом стилу, већ блокаде и протесте треба наставити још одлучније. Народ коме је стрпљење на крају, кога је мука натерала на улицу може окончати мрачну владавину СНС картела само ако спречи Сорошеве стипендисте да га заводе за Голеш планину. Србија се не сме умирити док издајнике не затвори, Западне колонизаторе не отера и народ и државу не ослободи! Србијо, устани или нестани!



Праву анализу Савине преваре и Вучићеве победе дала је велики и часни борац Марија Алимпић из удружења Заштитимо Јадар и Рађевину, коју можете прочитати у наставку.

Уредништво Борба за истину

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Драги сви,

Прво смо хтели да се огласимо поводом ове трагикомичне ситуације, а онда смо схватили да је ситуација ипак само трагична.

Прочитајте још:  Котењук: Обични народ у Србији демантовао Вучића

Елем, данима смо ћутали радећи на заустављању пројетка као и иначе и трпели разноразне увреде што по мрежама, што уживо, сваки пут кад смо искрено рекли шта се дешава ван очију јавности и били називани злим и сујетним зато што нећемо са сваким да учествујемо у свему.

Ово сад је отишло предалеко. Нико не помену руднике литијума у Србији. Сјаши Рио Тинто да узјаше онај ко плати више „глумце“.

Заштитимо Јадар и Рађевину упозорава народ Србије да ништа није завршено и да ће улица тек одлучити и о Рио Тинту и о рудницима, и о фићфирићима Рокфелера, Ангеле Меркел, Виоле фон Крамон…

Дакле, улица ће одлучити али улицу неће водити уличари већ честити и озбиљни људи.

Сви организатори перформанаса су заједно пристали на захтеве који се односе само на два закона али не и на ТРАЈНО УКИДАЊЕ ПРОЈЕКТА ЈАДАР И ЗАБРАНУ СВИХ ГЕОЛОШКИХ ИСТРАЖИВАЊА које ми тражимо већ две године.

На основу чега се проглашава победа док председник српске назадне странке припрема терен за другу компанију и јавно саопштава на националној телевизији да су с предумишљајем планирали уништавање живота грађана Србије.

Наш „спасилац“ из обрни окрени се усуђује да прича о Просторном плану града Лозница и да каже да је Рио Тинто стопиран? Просторни план подручја посебне намене је у стању измена и допуна, то је усвојила Влада Републике Србије, па тек онда Лозница. Против тога смо ми из КОРС и ЗЈР уложили Уставне иницијативе, којих наш заштитник уставности и законитости нема ни једну. Ни једну тужбу, жалбу против пројекта или неког од лобиста пројекта.

Прочитајте још:  Једини народни посланик који се побунио против изјаве председника да ће Косово и Метохија бити независни (Видео)

Не тичу нас се политички договори иза затворених врата, ни обавезе према финансијерима, нити грађанерска глуматања и поделе на десне и леве али нас се тиче свако ко са овим што смо урадили покуша да тргује. Још више нас интересује штета која се тиме наноси Рађевини и Јадру.

РУДНИКА НЕЋЕ БИТИ

[table id=1 /]



Борба за истину

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *