Демократски фронт предлаже нове изборе

0
мандић

Андрија Мандић (Фото: Јутјуб)

Посланици Демократског фронта неће подржати иницијативу за смену Владе Здравка Кривокапића и неће присуствовати седници парламента у понедељак, саопштио је један од лидера ДФ-а Андрија Мандић.

У ДФ-у предлажу да се врати мандат грађанима и да се организују нови избори, а Мандић сматра да је то поштено решење, које, како је навео, значи одговорност ДФ-а према грађанима.

„Грађани треба поново да бирају своје представнике у парламенту и они ће, надам се, бити бољи и мудрији од нас и изабрати нову владу”, поручио је Мандић.



Након 200 дана од формирања Владе организовали смо састанак на којем смо сви оценили да стање није одрживо и да се нешто мора мењати. Постојала су два модела — реконструкција, што је био предлог Демократа и избор нове Владе што је био предлог ДФ-а. На крају смо пристали на реконструкцију, али смо од једне чланице власти добили одговор да остане овакво стање. Након тога обновили смо иницијативу о новој влади, у коју би били укључени и представници мањина“, казао је Мандић.

Мандић је навео да та иницијатива није добила подршку парламентарне и да је, што се ДФ-а тиче, то завршена прича.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„На нашим страначким органима смо закључили да парламентарна већима није испунила очекивања“, казао је Мандић на конференцији за новинаре, пренео је портал РТЦГ.

Наводећи да ДФ неће гласати за пад Владе, Мандић је рекао:

„Не зато што је то лоша иницијатива, него знамо да су све Владе ДПС-а биле горе од ове Владе коју оцењујемо негативном оценом“.

Прочитајте још:  Андрија Мандић или како са Милом против Мила

Спутњик

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *