Саво Манојловић признао: Чуо сам се са Вучићем

0
саво манојловић

(фото:Twitter Printscreen/@LaziDetektor)

Саво Манојловић, директор организације “Крени-Промени” која је претходне две недеље организовала протесте, рекао је да се чуо са председником Србије Александром Вучићем и да му је он саопштио одлуку о томе да ће бити усвојени захтеви које су тражили.

Манојловић је, говорећи о томе са којим политичарима из опозиције је контактирао око протеста и да ли се чуо са председником Вучићем, казао да су разговарали и објаснио како је то тога дошло.

– Прво сам имао све време понуде од људи из мог окружења да их неко зове и пита да ли бих желео да се састанем са неким из власти. Рекао сам да не желим да се састајем ни са ким, да могу да пошаљем тачне захтеве, да су они прилично таксативно набројани, да постоје правна образложења, да имамо и мишљење Адвокатске коморе. Послао сам представницима који су ме контактирали и онда ме је у једном моменту звао председник Вучић и тада је речено да ће бити усвојени захтеви и то је то – испричао је Манојловић у емисији “Директно са Мињом Милетић” на “Јуроњузу”.



Манојловић тврди да му је Вучић рекао да су њихови захтеви “разумни”, да је он то видео, али “да је ипак било претеривање излазак на ауто-пут али да ће усвојити примедбе”.

– На крају је питао да ли ћу ја поштовати своју јавну реч и ја сам рекао да ја поштујем своју реч без обзира где је и коме дао – испричао је Манојловић.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Манојловић је поновио да одустаје од протеста, јер су два захтева испуњена, као и да неће бити прославе на Тргу Републике данас јер људи и организације који су с њима учествовали у блокадама желе да наставе протесте.

Прочитајте још:  Уместо легализације: По Србији се продаје отрован шиптарски канабис и финансира албански сепаратизам

Подсећања ради, измене Закона о референдуму и народној иницијативи које су јуче у Скупштини Србије једногласно усвојено биле су део захтева организатора блокада путева. Такоже, други захтев је био повлачење Закона о експропријацији, што се пре два дана и догодило.

На питање хоће ли се кандидовати на изборима, Манојловић је одговорио да неће. Упитан да ли ће на наредним, од је рекао:

– То је као да ме питате да ли желим да постанем водитељ. Па, нисам мислио, али ако ме питате…
Србија данас

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *