Партијски неспособни директори довели Србију до колапса: Изненађени снегом у сред децембра!

2

(фото:Фејсбук)

Ноћас је на већи део Србије пао снег. Планински путеви су до те мере затрпани да је проходност никаква а да су колапси на путевима велики.

На магистралном путу Бајина Башта – Ужице, преко Кадињаче на неколико места су застоји услед потпуне непроходности.

Било би то нешто нормално да је у питању септембар, а не децембар и већ најављене падавине а од приправности служби задужених за прочишћавање ни трага. Пут преко Дебелог Брда тек је у фази рашчишћавања а према Тари у Златибору потребно имати телепортер за долазак на дестинацију!



Да ли је крив Вучић за ово? Не, али јесте политика избора стручних, односно нестручног кадра за обављање ових делатности, будући да им је једина стручност оданост партији.

Осим нерашчипћених путева још већи проблем коју узрокује тај страначки кадар јесте нестанак струје. Наиме, чак и услед мањих падавина већина планинарских села широм западне Србије остаје потпуно без струје. То није случај само са селима, исти проблем имају и градске општине али се проблем брже санира, док села без струје остају и данима.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Жалбе сељака, па и спремност да већину проблема финансијски изнесу на својим леђима, општинске “стручњаке” не занима. Тако да у економском Тигру – Србији имамо на стотине села које већину зимског периода проведу у мраку, без пригодних путева, а сада је веровали или не – 21. Век.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

2 утиска на “Партијски неспособни директори довели Србију до колапса: Изненађени снегом у сред децембра!

  1. Србија је опљачкана у поступку “приватизације” рође комуњарских “кадрова” гологузих беспосличари ( садшњи “тајкуни” ) без школе, капитала, памети, животног и радног искуства пстали су у Србији преко ноћи власници свега, као предуслов пљачке миленијума. Путарске фирме су прошле као и остале фирме у Србији, опљачкане, задужене на терет радника и несретних грађана Србије.
    Оно што је остало од “капитализованих” путарских фирми служе комуњарској пост “елити” као лажифирме за пљачку буџета, малобројни радници ( и бедна механизација ) које су преживели “приватизацију” у режији СПС ЈУЛ ) ( рециклиране комуњаре ) раде дан и ноћ малобројни, уморни, бедно плћени радници се не могу изборити са снегом и жељама грађана који искају чисте путеве и жељама “послводства” ( читај вечним клептоманима ) који хоће за себе своје комуњарске паразите испрдке и окупатора све више пара из буџета, више и више да одрже овај уништавајући коруптивни систем

  2. НАРАВОУЧЕНИЈЕ
    У Србији бити боље неће, па и путеви чистији зими док Србија не смогне снаге да се обрачуна са својим делом срамене историје када су после 45 побијени угледни, вредни домаћини и школовани људи од стране ватиканско усташких брозовића, да би им се опљачкао и раскрчмио муком поштено стечени иметак а то нас проклетство гуши до дан данас а и надаље.
    поука:
    https://srbin.info/pocetna/aktuelno/vucicu-huljo-ne-dozvoli-da-prodjes-kao-sloba-potopi-sa-sobom-ceo-udba-sistem/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *