ФОТОГРАФИЈА ДАНА. СПАС ЕВРОПЕ. Немају више Христа и Пречисту Богородицу … као ни будућност

1

(фото:3РИМ)

Драга браћо и сестре у Христу! О чему још да причате и полемишете са лидерима Европске уније, када већ отворено и јавно демонстрирају свој сатанизам?! Уосталом, сваки пријатељски „загрљај“ и поздрав са њима је непријатељство према Богу.

Специјални представник ЕУ за ЛГБТ права (постоји и такав став) Рикардо Самонети објавио је на друштвеним мрежама провокативне слике на тему Рођења Христовог. Пресвету Богородицу овај ђавопоклоник приказује у лику транссексуалца којег грли мулат у улози Светог Јосифа. И као одговор на ово богохуљење – смртно ћутање народа Европе…

Да је овако приказао исламског Мухамеда, већ би се крио у бункеру, плашећи се да гурне нос на улицу. Али богохулники могу некажњено хулити на Спаситеља света и Његову Пречисту Мајку. А ово, иначе, није само у Европи, већ и у нашој православној Русији.



Сетите се богохулне изложбе у Мањежу , када је само једна млада жена згњечила подле експонате, због чега јој се дуго судило, а заправо нико није стао у њену одбрану. Срамота и срамота. Боже смилуј се!

Извор: Васељенска ТВ

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ФОТОГРАФИЈА ДАНА. СПАС ЕВРОПЕ. Немају више Христа и Пречисту Богородицу … као ни будућност

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *