Случај се заташкава од новембра: Непозната особа упала у собу Кривокапића док је боравио у Стразбуру

0

Здравко Кривокапић. (Фото: Влада ЦГ)

Саговорници Нова.рс из дипломатских кругова кажу да још увек не постоји адекватно објашењење зашто се овај случај заташкава и због чега до сада нису објављени детаљи.

Премијер Здравко Кривокапић боравио је средином новембра у Стразбуру, поводом званичне посете Савету Европе. Како се наводи, то је била сасвим уобичајена посета једног представника државе, која није имала претерани одјек у црногорској и регионалној јавности. Међутим, боравак Кривокапића у Француској је, како сазнаје Нова.рс, обележио инцидент кад је непозната особа упала у његову хотелску собу.

Како је речено овом порталу из дипломатских извора, у хотелску собу црногорског премијера упало је непознато лице у тренутку кад се у њој затекао лично Кривокапић. Према сазнањима, непознати мушкарац затечен је у соби премијера у периоду кад је он са делегацијом требало да буде ван хотела, али се променивши план, у времену предвиђеном за ручак, вратио у своју хотелску собу.



Тада је затекао непознатог мушкарца који није дио хотелског особља.

Саговорници Нова.рс истичу да ни особље хотела није имало објашњење ко је мушкарац, као ни откуд у соби црногорског премијера, да је полиција реаговала, али да даљи детаљи нису познати, те да постоје сумње да се читав случај, из одређених разлога, заташкава.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Тим поводом, “Нова” се обратила кабинету премијера Црне Горе из ког им је потврђено да се овај инцидент заиста догодио, али нису жељели додатно да коментаришу читав случај, већ су их упутили на Агенцију за националну безбедност и Управу полиције Црне Горе.

Саговорници Нова.рс из дипломатских кругова кажу да још увек не постоји адекватно објашењење зашто се овај случај заташкава и због чега до сада нису објављени детаљи.

Прочитајте још:  Кривокапић поднео иницијативу за смену Дритана Абазовића

Подсетимо, у мају ове године догодио се напад на породичну кућу премијера Кривокапића, у чијем је дворишту вербално нападнута његова супруга. Како су медији тада известили, непознати мушкарац је викао на Кривокапићеву супругу, а по тврдњама очевидаца наводно јој је упућивао и претње. Исто лице је пред породичну кућу премијера Здравка Кривокапића долазило и у новембру 2020. године кад је претио и вређао Кривокапићеву супругу.

У априлу ове године Кривокапић је обавестио јавност и да је на путу Никшић-Подгорица нападнуто возило у ком се налазила његова ћерка која је, као и сви чланови уже породице премијера, штићена личност.

Дан

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *