ЛАЖНИ ЕКОЛОЗИ ПЛАНИРАЈУ ДА МАЛТРЕТИРАЈУ ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ НАРЕДНИХ 16 НЕДЕЉА!

0

(фото:beoinfo.rs )

Лажни еколози најављују 16 недеља протеста, све до избора

Писац и еколошки активиста Ђорђе Микетић је за Глас Америке најавио да ће се протести наставити наредних 16 недеља, сваке суботе по сат времена, све до изборног дана.

“Како видим атмосфера је – иде се на блокаде. Израчунали смо: има до избора 16 субота, што значи 16 сати свог живота или два радна дана до слободе. Тако ћемо комуницирати, идемо да терамо ове блокаде, да терамо протесте. Наравно, не губимо у виду Лозницу, то нам је приоритет да се из града Лознице избрише просторни план”, рекао је Микетић.



Иако је председник Србије Александар Вучић прихватио захтеве грађана и спорни закони о ескпропријацији и референдуму су повучени из процедуре, ови “еколози” планирају да наставе са малтретирањем грађана Србије.

Очигледно је да њима циљ није екологија и да протести нису еколошки већ политички. Јер да су протести везани за екологију, протесте би обуставили одмах по повлачењу поменутих закона из процедуре.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Информер

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *