МИРАШ У МРАКУ Закукали из секте ЦПЦ: Немамо пара, искључили су нам струју!

0
Мираш

Мираш Дедеић

Невладина организација ЦПЦ се огласила апелом упућеним својим присталицама, у којем наводи, да је њихова филијала у Никшићу у јако лошем стању, те да, су због нагомиланих дугова за струју искључени са електродистрибутивне мреже.

У писму, које потписује Борис Бојовић, лице које се маскира у православног владику, пише између осталог да прилози „вјерника нијесу довољни“, те напомиње, да су цркве и манастири „окупирани од цркве Србије“.

Раније су њихове присталице из Патриотско-комитског савеза, указивали на лоше стање у којем се налази њихова омиљена НВО, пише ИН4С.



Истакли су тада, да нова, „апостолска влада“, од децембра не уплаћује „ни оних бедних 4500 евра“, колико је бивша власт уплаћивала поменутој НВО, тако да запослени код Мираша Дедеића немају „ни плату, нити могу плаћати рачуне за струју и воду, нити могу радити свој посао“.

Позвали су све стално запослене да месечним уплатама од 5 евра одрже у „животу“ ову невладину организацију, као и донаторе из земље и иностранства.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Ајмо, Црногорци“, ускликнули су за крај.

Ало/ИН4С

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *