Здравко: Знам коме су нуђене паре, али нећу да кажем!

0

Здравко Кривокапић (Фото: Влада ЦГ)

Премијер Здравко Кривокапић поручио је да је повлачење иницијативе за неповерење Влади, још једна побједа грађана и Владе Црне Горе.

“Ово је побједа грађана који желе другачију и здраву Црну Гору. Ако погледамо данашњи дан видимо још једну неозбиљност која се 30 година осјећа кроз сваки гест оних који су понијели ову иницијативу. Ако желите да будете успјешни реализујте обраћање. То је игра ових који су покушали политичком корупцијом добију златни глас. Овог пута ово је права демократија, у којој народ не дозвољава па ни посланицима да помисле да треба слободну вољу са избора промијенити. Све три коалиције су имале задатак да смијене режим и смјена се десила” – поручио је Кривокапић

Премијер је истакао да су избори били попут референдумског питања – да ли желите ДПС или неке друге. Кривокапић је казао да је „законитост“ да они који уђу у дил са ДПС-ом више не постоје.



“Велики користе мале. Они који су у СДП-у 2015. године јавно у парламенту прозивали њихове колеге који припадају другој опцији да врше корупцију, сад сами желе политички корупцију” – рекао је премијер.

Он је истакао да ће ова Влада поднети оставку ако не остваре буџет наредне године. Зашто нико од новинара не пита са ким је ДПС преговарао о мањинској Влади. Лобирали су, покушали да збуне међународну заједницу, али нису успели.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Зато очекујем да ће Скупштина одговорно изгласати буџет. Очекујем и да ће Скупштина све оно што нам пребацује, да изгласају законе. Спушки би затвор био дупло пунији да су изгласали законе” – казао је Кривокапић.

Прочитајте још:  ДОСИЈЕ ТРСТЕНИК 3 Како су Алексић и таст отели милионе радницима

Он је истакао да ако у јуну не буде испуњен буџет, Влада ће рећи Адио.

Кривокапић је истакао да има информације коме су нуђене паре, али да је права адреса ДПС да кажу коме је понуђен новац, те да то као и увек раде тајно.

Кривокапић је истакао да је предлог ДФ-а о скраћењу мандата легитимна, али да још увијек нису створени предуслови да се избори одрже.

Иначе, опозиција је данас саопштила да имајући у виду најаву Демократског фронта да ће поднети иницијативу за скраћење мандата Скупштине, саопштену 11. децембра, а након што је уједињена опозиција покренула процедуру изгласавања неповјерења Влади, сматрају да, без одлагања, треба отпочети разговоре о формирању нове скупштинске већине, саопштили су из ДПС-а.

Из тог разлога, повлаче иницијативу за изгласавање неповздравјкерења Влади Црне Горе – наводи се у заједничком саопштењу опозиције.

Српска24.ме

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *