КОРАК ПО КОРАК У КОНЦЕНТРАЦИОНИ ЛОГОР … У Грузији ће бити могуће имплантирати поткожне чипове већ од марта 2022.

0

(фото:3рим)

Поткожни чипови шведске компаније БиоХак Интернешнал, које иПлус планира да увезе у Грузију, постаће доступни корисницима од марта 2022. Како преноси Арменпрес , то се наводи у саопштењу на Фејсбук страници компаније.

Каха Сепиашвили, генерални директор мреже продавница електронике иПлус, рекао је за Спутњик Грузија да би чипови могли да буду увезени у Грузију већ у јануару следеће године.

Чип је програмиран коришћењем једноставног РФИД система, али има огромне могућности, укључујући податке о пасошу и банковној картици. Према Сепиасхвилију, у Грузији ће чипови имати ограничене могућности, за разлику од чипова које компанија производи за европско тржиште.



Чипови, које производи БиоХак Интернешнал, убацују се под кожу палца. Захваљујући овој технологији, више вам нису потребни кључеви од аутомобила, куће или паркинга. Након уградње посебног заштитног уређаја и имплантације чипа, врата можете отворити само приношењем руке уређају.

Према иПлус-у, више од 30.000 људи у Шведској већ користи ову технологију.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Извор: Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *