Професор доктор Такахаши: Ковид -19 вакцина је биолошко оружје

0

Depositphotos/samwordley@gmail.com

Амерички дописник Кла.ТВ увек је посвећен томе да сазна како се проблем Ковид-19 решава на међународном нивоу.

Данас Кла.ТВ има спреман кратак интервју који је вођен са реномираним проф. др. Такахашијем, који је одржао веома детаљно предавање о Ковид-19 и вакцинама против короне у Јапану, након чега је уследила сесија питања и одговора. Наш дописник је тада успео да га лично придобије за кратак резиме.

 

Кла. ТВ: Др. Такахаши, хвала вам пуно што сте пристали на интервју. 

 

Др. Такахаши: Веома радо, задовољство ми је.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Кла. ТВ: Управо сам чуо да сте одржали фантастичан сат времена дугачак говор на јапанском језику овдашњем локалном становништву, а такође и сесију питања и одговора од сат и по. За оне људе који можда немају довољно времена да слушају цело предавање, можете дати брзи резиме онога о чему сте управо разговарали. 

 




Др. Такахаши: Са Ковид-19, имамо два велика, озбиљна проблема. Један је нови стил живота. Друга је вакцина Ковид-19. Што се тиче вакцине могу вам дати пример. Пре три године,  у 2018. години, само три особе су умрле у Јапану од последица вакцинације против грипа. Током овог периода вакцинације против Ковид-19 преко 1.300 људи је већ преминуло. То је огромна разлика између вакцине против грипа и Ковид-19 вакцине. По мом мишљењу постоје два велика проблема са овом вакцином. Једна је гласничка РНК, која се убризгава као вакцина и која може направити многе промене у нашем ДНК систему, које би могле имати дугорочне ефекте на наша тела. Озбиљно се плашим такве могућности. Друга опција је вакцина са месинџер РНК, која може да произведе шиљасти протеин, који је прилично токсичан и може изазвати упалу у крвним судовима, што заузврат доводи до емболије, тромбоза или респираторни инфаркт (инфаркт плућа) у различитим ткивима или различитим судовима у нашем телу. Зато имамо толико нежељених ефеката и мртвих људи. 

Прочитајте још:  Шта је све из образовног програма избацио рођак Тамаре Вучић!

 

Кла. ТВ: Да ли мислите да већина или значајан број Јапанаца разуме кључну разлику између вакцине Ковид-19 и претходних вакцина против грипа?

 

Др. Такахаши: Нажалост, телевизија или неке новине уопште нису извештавале о томе, тако да су људи веома изненађени када говорим о оваквим темама. Пре три године само три особе су умрле од последица вакцинације против грипа. Насупрот томе, преко 1000 људи је већ умрло од последица вакцинације Ковид-а. Људи то уопште не знају. 

 

Кла. ТВ: Да ли је јапанска јавност свесна да је реч о вакцини која још увек није у потпуности тестирана? 

 

Др. Такахаши: Не. То им никада није речено. 

 

Кла. ТВ: Телевизија нам каже да је вакцина прошла кроз нормалне процедуре тестирања и да је безбедна. 

 

Др. Такахаши: Да, то је је сигурно. Они нам то говоре и толико људи верује да је ова вакцина савршено безбедна и ефикасна. То је јако тужно. 

 

Кла. ТВ: Да ли сте уопште успели да се Ваш глас чује у мејнстриму, на телевизији, радију…?

 

Др. Такахаши: Нажалост, нико нас није ангажовао да кажемо људима испред ТВ-а. 




 

Кла. ТВ: Шта бисте рекли да имате прилику да одржите кратак разговор од минут и по до два минута са јапанском јавношћу, локалним лекарима, школским администраторима и наставницима, а пре свега мајкама и очевима, који су још увек неодлучни да ли да њихова деца буду вакцинисана? Можете то рећи и на јапанском.

 

Др. Такахаши: Рекао бих им, молим вас, немојте. Никако. За све Јапанце: ова вакцина је као нека врста биолошког оружја, веома опасна. Никада не дозволите да се ваши пријатељи, ваша породица, ваша деца вакцинишу! То је моја искрена жеља. 

Прочитајте још:  Професор Ратко Ристић кандидат за градоначелника Београда испред коалиције Национално окупљање

 

Кла. ТВ: Надам се да ће сви у Јапану погледати целу презентацију и сесију питања и одговора. Хвала вам пуно. 

 

Др. Такахаши: Хвала и Вама.

 

Извор: kla.tv/20946

 

Приредио: Милан Старчевић / Васељенска

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *