“МИ – слободни Руси – дошли смо да ВАМ кажемо: СТОП !!!” (ВИДЕО)

0

(Фото: пиxабаy.цом)

Посланицима се обратила председница руске заједнице, генералова ћерка Елена Рокхлина.

Посланици Државне думе Руске Федерације

ДАНАС СМО ВАМ дошли, а не да „изразимо забринутост“, „скренемо вам пажњу“, „поднесемо петицију“… па чак ни да „позовемо на одговорност“. Ми – разумни Руси – знамо ВАМ цену …, сваком појединачно и Државној Думи у ​​целини.



Знамо цену „избора“, услед којих сте се ВИ нашли у овим столицама. Знамо да сте Ви у наше име одобрили улазак Руске Федерације у СТО, чак и без текста Уговора о томе на руском језику.

Ви сте у наше име усвојили закон о АСЕЗ-у, по коме су огромне територије наше државе избачене из зоне деловања националног законодавства.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ви сте у наше име подигли старосну границу за пензионисање за НАС и доделили просјачке пензије Народу, такође, ВИ.

Знамо да сте недавно ВИ, у наше име, усвојили Буџет који предвиђа даље смањење трошкова заштите нашег здравља, смањење апсолутно свих друштвених пројеката, уз повећање трошкова репресивних органа за спровођење закона…

МИ – Слободни Руси – дошли смо да ВАМ кажемо: СТОП !!!

Дошли сте до црте, преко које се неће моћи вратити. Усвајањем закона који НАС обавезује да себи убризгамо супстанцу непознатог садржаја са непознатим последицама и да на себе ставимо шифру робе, ВИ – не МИ, ВИ – ћете себе ставити ван, и своје законе и законе Универзума. А ово – никад никоме није опроштено …

ВИ већ отворено ратујете са НАРОДОМ, отворено прогласите вакцинацију наше ДЕЦЕ! МИ, КАЖЕМО ВАМ – ево нашег Рубикона, нашег Куликовог поља, нашег Стајања на Угри, нашег “Варјага” и наше Брестске тврђаве!

Прочитајте још:  Црна Гора би се могла суочити са тужбама Руса

МИ СМО СПРЕМНИ!

И ВИ?! Спремни сте да напустите срамни пут Лажи и Издајства, да себе и своје потомке не осудите на проклетство народа до седмог колена?!

ЗАХТЕВАМО:

– Зауставите експерименталну вакцинацију нашег Народа.

– Престаните да разматрате предлоге закона о ку-ар-кодовима, као намерно кршење основних људских права на ИМЕ које се даје при рођењу.

Извор: Васељенска ТВ/3 РИМ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *