Да ли је Вучић најавио велику албанију: Србија, албанија и Македонија без граница!

0
албанија, вучић

(фото:Будућност Србије/Инстаграм)

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је иницијатива Отворени Балкан велика идеја која ће временом само снажити и да су споразуми који ће бити потписани у Тирани нуклеус нечега што ће створити да овај део Европе суштински буде без граница много пре него што се мислило.

„Знам да већину људи интересује шта ћу да кажем око паљења застава, али рационално посматрано, морамо да гледамо у будућност и да разумемо када се они љуте када ми палимо њихове заставе, а то се десило пре доласка Едија Раме у Србију. Нећу да улазим у њихове унутарпартијске разлоге, али наравно да је недопустиво да скрнавите симболе и мислим да је Албанија реаговала промптно, озбиљно и одговорно и то је наш посао, такође, да учинимо“, рекао је Вучић за РТС.

RASVETLJENO UBISTVO U POŽAREVCU! Baba zadavila babu!

 

Према његовим речима, данашњи споразуми који ће бити потписани у Тирани су нуклеус нечега што ће створити да овај део Европе буде суштински без граница, и много пре него што смо мислили.



ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Данас потписујемо споразум о радним дозволама. То значи да кад имате ‘Кромберг Шуберт’ који има фабрику у Крушевцу, али и у Северној Македонији није потребно да узимате више на свака два месеца или месец дана дозволу. Ако су инжењери потребни из Северне Македоније у Крушевцу, они могу без проблема да добију радну дозволу чињеницом да су држављани Северне Македоније и обрнуто. Чињеницом да имате радну дозволу у Северној Македонији имате је и у Србији“, казао је Вучић.

Прочитајте још:  СКАНДАЛ: За Муслијуа интонирање државне химне у Србији фашизам

Бићемо, истиче, привлачнији за инвеститоре, јер ако му у Куманову недостаје радника моћи ће да рачуна на било које место из Србије где може да добије раднике, напомиње Вучић.

„Људи ће се много више кретати, имати прилику за бизнис и сарадњу“, наводи Вучић.

РТС

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *