ПЛАНОВИ СВЕТСКЕ ВЛАДЕ … „Нико нас не може зауставити“. Ричард Деј је то испричао још 1969. године на педијатријској конференцији. (ВИДЕО)

0

(фото:3 РИМ)

ТЕКСТ ДОКТОРА ЛОРЕНСА ДУНЕГЕНА ОД 20. МАРТА 1969. ГОДИНЕ.

„Биће потребно више затвора. Болнице могу служити као затвори. Неке од нових болничких зграда биће пројектоване на начин да буду прилагођене за употребу као затвори. Сталне промене, ништа није трајно. Улице би биле измештене и преименоване. Подручја која дуго нису виђена постала би непозната.

Између осталог, помогло би старијим људима да осете да је време да се крене даље; чинило би им се да немају времена ни да прате промене у некада познатим областима. Зграде ће бити празне и уништене, а улице у појединим областима ће пропасти. Сврха ове мере је била стварање депресивне атмосфере за неприлагођене људе“.



„Људима ће бити потребна путна дозвола и добар разлог за путовање. Осим ако немате добар разлог за путовање, неће вам бити дозвољено да путујете и свима ће бити потребан доказ идентитета. Пре свега, то ће бити лична карта, коју ћете имати код себе и мораћете да је покажете када вас затраже.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Већ је било планирано да се касније развије одређена врста уређаја који би се уградио под кожу и који би имао посебну шифру за идентификацију особе. Ово би елиминисало могућност погрешне идентификације и могућност да људи кажу: “Па, изгубио сам личну карту.”

Тежак део ових имплантираних кожних ознака је да се добије материјал који остаје у кожи или испод коже без изазивања реакције страног тела, при чему га тело одбацује или изазива инфекцију. Поред тога, то би требало да буде материјал на коме се информације могу бележити и приступати помоћу неке врсте скенера, а да притом не би требало да се одбија од тела. Поменут је силикон (полимер силицијума и кисеоника).

Danska izvozi zatvorenike na Kosovo i Metohiju, a šiptari za to dobijaju 210 miliona evra!

Тада се веровало да тело добро подноси силикон. Коришћен је за повећање груди. Жене које су мислиле да су им груди премале добиле су силиконске имплантате, а мислим да то и даље раде. У сваком случају, у то време, силикон се сматрао обећавајућим материјалом.”

Прочитајте још:  Дритан спреман за премијера: ДПС се прво враћа по дубини, а потом

„Дакле, следећи корак би била појединачна картица, а затим би следећи корак након тога био замена појединачне картице кожним имплантом. Појединачна картица може бити изгубљена или украдена, што може довести до проблема; или се може трговати са неким другим да би се збунила идентификација. С друге стране, имплантат коже се не може изгубити, манипулисати или пренети на другу особу, тако да ћете ви и ваши налози бити идентификовани без могућности грешке.”

„Снабдевање храном ће бити строго контролисано. Ако се раст становништва не успори, може брзо настати несташица хране и људи постају свесни опасности од пренасељености. На крају крајева, без обзира да ли се раст становништва успорава или не, храна и залихе морају бити централно контролисане тако да људи имају довољно хране да једу добро, али не и довољно хране да преживе ван новог система. … да ће узгој сопствене хране бити забрањен.

Ово ће бити урађено под неким изговором. На самом почетку сам поменуо да све има два циља – наменску и праву намену – а овде ће сврха бити да ваше сопствено поврће буде небезбедно, да шири болести и слично.

Дакле, прихватљива идеја је била да се заштити потрошач, али права идеја је била ограничити залихе хране. Због тога ће бити незаконито узгајати сопствену храну. А ако инсистирате на илегалним активностима као што је узгој сопствене хране, онда сте криминалац.”

„Др Деј је рекао: „Људи не постављају права питања. Неки људи су превише лаковерни.“ Ово је била занимљива изјава јер су говорник и публика медицински професионалци и требало би да буду веома објективни и непристрасни научници. Наука је све и свако.

Прочитајте још:  Израелци правдају нападе на Сирију борбом против Хезболаха, а да ли је баш тако?

Па, рећи да је фалсификовање научних истраживачких података било као богохуљење у цркви у том окружењу … једноставно то не радите. У сваком случају, из свега овога произилази да би требало да се појави ново међународно управљачко тело, можда… преко УН и суда за прекршаје, али не нужно преко ових структура. Може се створити и на друге начине.”

„Приватни станови ће бити прошлост.

„Неће бити места за људе који се не придруже“, рекао је др Деј. „Не можемо дозволити да такви људи затрпају место да ови људи долазе на посебна места. И овде се не сећам тачних речи, али сам закључио да на тим посебним местима где су виђени неће дуго живети. Можда је рекао нешто као “хумано се решити”, али ја се не сећам добро … само утисак да их систем не би подржао да се не учлане у систем. Тада би смрт била једина алтернатива.

[Напомена: Вау, овде он јасно говори о ФЕМА концентрационим логорима за оне који не дозвољавају да буду натерани у НВО].

Негде у овој фази је рекао да неће бити мученика. Када сам ово први пут чуо, мислио сам да то значи да људи неће бити убијани, али како је презентација одмицала, постало је јасно да он мисли да неће бити убијани или одлагани на начин да инспирише друге да служе као мученици. Уместо тога, рекао је нешто попут: “Људи ће једноставно нестати.”

3 РИМ

Превод:Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *