Полтрон Вулин: Вучић је једини слободни лидер на Балкану и у Европи

0

Александар Вулин (Фото: 021)

Председник Покрета социјалиста Александар Вулин поручио је на Покрајинском одбору своје партије да Србија, захваљујући председнику Александру Вучићу, води једну суверену и самосталну политику и да је Вучић једини самостални лидер на Балкану и у Европи.

“Свака самостална одлука председника Александра Вучића нас кошта страшних притисака, јер велики и моћни не воле велике и моћне лидере малих држава, они воле мале, недостојне људе, које могу да купе, продају, уцене и казне. Они не воле слободне и независне људе какав је Александар Вучић, који доноси одлуке у складу са вољом својих народа. Да није слободне и независне политике и слободног и независног лидера, Србија би данас била у мраку и без гаса. Самостална политика коју води председник Вучић је политика у којој има гаса, у којој смо војно неутрални. Један од разлога зашто смо ми из Покрета социјалиста чврсто против НАТО пакта јесте што никада нећемо дозволити да нам страни официри командују нашим јединицама, да нашу децу шаљу на слободне и мале народе, да чинимо другима оно што су чинили нама. Никада српски војник неће другима чинити оно што су чинили нама и ми никада нећемо учествовати у некој новој НАТО агресији на неку малу и слободну земљу, баш као што никада нећемо увести санкције Русији и напустити Кину, баш као што се никада нећемо прикључити санкцијама Републици Српској”, поручио је председник Покрета социјалиста Александар Вулин, обраћајући се члановима своје партије у Новом Саду.

Лидер ПС-а и министар полиције истакао је да увек има безрезервну подршку председника Вучића и да су у протеклих годину дана наше улице сигурније и безбедније.


“Када се требало супротставити монструмима за које људски живот не значи баш ништа, силеџијама и убицама које су уживале у патњи и смрти својих жртава, када се требало супротставити најорганизованијем нарко-клану у Европи, опет смо били заједно и опет смо победили. Данас су наше улице безбедније и данас су наше улице чистије, данас су наше улице сигурније. Прошло је већ годину дана од како нисмо имали ни једно мафијашко убиство, прошло је већ више од годину дана од како се више дроге заплени него што прође, прошло је већ више од годину дана у којој нико не може да прислушкује ни председника Вучића, ни његову породицу”, истакао је председник Покрета социјалиста Александар Вулин у Новом Саду на Покрајинском одбору своје партије коме је присуствовао и члан Председништва СНС-а Милош Вучевић.

Прочитајте још:  Вучић је направио још један корак ка признању Косова - зарад новца и обећања уласка у ЕУ

Курир.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *