ЧЕТИРИ ВАКЦИНЕ НИСУ ЗАШТИТИЛЕ . Лажном Патријарху-екуменисти дијагностикован је КОВИД-19

0

 

Патријарх Вартоломеј, „који је потпуно вакцинисан, тренутно показује благе симптоме, али је опште стање добро“, наводи се у поруци.

Одмах након постављања дијагнозе, посетио је Истанбул Централну болницу ради даљег превентивног прегледа. Начелник Фанара је изразио захвалност онима који су забринути за његово здравље и позвао да се придржавају препорука лекара, као и да се вакцинишу. Вартоломеј је раније изјавио да је вакцинисан четири пута.



ВАКЦИНИСАН САМ ЧЕТИРИ ПУТА – НАЧЕЛНИК ФАНАРА ГРЦИМА О ВАКЦИНАЦИЈИ ПРОТИВ ЦОВИД-А.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вартоломеј је на састанку са градоначелницима грчких градова говорио о својој подршци мерама карантина против корона вируса које су увеле државе.

Вартоломеј Цариградски се 30. новембра 2021. године у Истанбулу састао са градоначелницима неколико грчких градова који су допутовали у Турску на конференцију, на којој је говорио о својој подршци вакцинацији против корона вируса и карантинским мерама које су увеле државне власти, наводи Ортходокианевсагенци. Вебсајт. .

Шеф Фанара позвао је градоначелнике Атине, Солуна, Патраса и Митилене да Грцима који се противе вакцинацији против КОВИД-а кажу да је већ неколико пута вакцинисан. „Реците им да сам вакцинисан четири пута “, рекао је он и додао да од почетка епидемије КОВИД-19 подржава препоруке лекара и карантинске рестрикције које најављују државни органи.

Васељенска ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *