Украјина: Лезбејке „отерале“ Путина са Крима

1

(фото:Политнавигатор)

У украјинском граду Харков испред конзулата Руске Федерације јуче се окупило неколико десетина ЛГБТ содомита који су извели перформанс поделе поклона председнику Русије Владимиру Путину, преноси портал Политнавигатор.

Содомити су перформанс почели богохуљењем помињући „Богородицу дјеву“.

„Донела сам карту за Велики Устјуг на поклон. Идите, молим вас, да се одморите тамо, а не на Криму. Јер Крим није одмаралиште, то је окупирана територија коју сте одузели Украјини у време када и сами имате много својих територија које су у пропадању“, рекла је једна од учесница акције.



Међу „поклонима” су били и уџбеник историје Украјине, мозак играчка, беле папуче, кофер, Конвенција УН о људским правима и тако даље.

„Донели смо поклоне за председника суседне државе агресора како би знао шта украјинско друштво и ЛГБТ заједница Харкова мисле о томе шта се дешава. Желимо да агресија престане. Протест, неслагање, јаке емоције – то можете показати и на миран начин.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Одлучили смо да изразимо шта наша заједница осећа у вези са информацијама о могућој ескалацији. Желимо да покажемо да се не слажемо, не желимо рат, као ни учешће Русије у животу Украјине“, рекла је организаторка акције Ана Шаригина локалној новинској агенцији Статус Кво.

В.Т./ВАСЕЉЕНСКА ТВ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *