Британски медији објавили идентитет индијског Шита Џасванта Синг Чејла, који је упао у замак Виндзор са намером да убије краљицу Елизабету самострелом

1

(фото:Принтскрин)

Индентитет момка који је на Божић са самострелом упао у породични замак Виндзор који се налази у поседу краљевске породице коначно је познат. Реч је о 19-годишњем Џасванту Сингу Чејлу који је неколико дана раније снимио језив снимак на коме прети да ће убити краљицу Елизабету.

Он је овај видео послао својим пријатељима преко апликације Снепчет.

На снимку држи самострел и обраћа се камери промењеном бојом гласа док носи капуљачу.



„Ово је освета за оне који су погинули у масакру у Џалијанвала Багу 1919. Жао ми је. Жао ми је због онога што сам урадио и шта ћу учинити. Покушаћу да убијем Елизабету, британску краљицу”, рекао је он на снимку, а затим навео разлоге.

„То је и освета за оне који су убијени, понижени и дискриминисани због расе. Ја сам индијски Шит. Моје име је било Џасвант Синг Чејл, а сада је Дарт Џонс”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Осумњичени је додао да не очекује да ће преживети напад на краљицу.

Подсетимо, полиција ухватила је 19-годишњег момка на Божић у 8.30 у краљевсој палати након што су се активирали аларми и примећен је на сигурнсним камерама.

https://twitter.com/LiliMems/status/1475243317667536909?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1475243317667536909%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.nspm.rs%2Fhronika%2Fbritanski-mediji-objavili-identitet-indijskog-sita-dzasvanta-sing-cejla-koji-je-upao-u-zamak-vindzor-sa-namerom-da-ubije-kraljicu-elizabetu-samostrelom.html

Краљица, која се налазила само 500 метара од њега, у то време је доручковала и обавештена је о провали заједно са осталим члановима краљевске породице присутним у замку.

Остало је нејасно како и када је ушао у замак.

Нова.рс

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Британски медији објавили идентитет индијског Шита Џасванта Синг Чејла, који је упао у замак Виндзор са намером да убије краљицу Елизабету самострелом

  1. Ко још верује Британцима. Сами су подли до сржи. Да је хтео убио би голим рукама а не самострелом то је лаж.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *