УРЕДНИК ЊУЈОРК ТАЈМСА (49) преминуо један дан након примања вакцине против Ковида

0

Carlos Tejada, заменик азијског уредника Carlos Tejada, преминуо је у 49. години. Пре смрти, Тејада је 13 година био уредник у Азији, укључујући и The Wall Street Journal.

Каријеру је провео у Journalu пре него што се придружио Тimesu 2016. Био је ожењен и имао је двоје деце.

Према објави бившег новинара New York Timesa Alexa Berensona, г. Теjаdа је умро од срчаног удара један дан након што је примио “бустер” вакцину произвођача Модерна Kовид .



У јулу, г. Тејаdа је примио Јohnson & Johnson DNK/AAV Kовид вакцину. Био је захвалан што је примио вакцину, наводи се на његовој Инстаграм страници.

Затим је 16. децембра, у Сеулу, у Јужној Кореји, Carlos Tejada примио oderna mRNA/LNP  “бустер”.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Никада нису спроведена никаква клиничка испитивања која би испитала сигурност или ефикасност мешања различитих врста ових вакцина, а Carlos није дао пристанак, јер је формулар за пристанак био на корејском, језику који он не разуме.”- рекао је Berenson

Онда је један дан након што је примио “бустер” вакцину Модерна Kовид, Carlos Tejada је преминуо од срчаног удара, рекао је Berenson. У објави на Твитеру, Kарлосова супруга, Нора Тејада, такође је потврдила да је њен муж преминуо од срчаног удара. У твиту, Нора је рекла:

“Ово је Kарлосова жена, Нора. С највећом тугом морам поделити са вама да је Kарлос преминуо синоћ од срчаног удара. Изгубила сам свог најбољег пријатеља и наша деца су изгубила заиста сјајног тату. Неко време ћу бити искључена са друштвених мрежа.”

У посебном чланку, The New York Times је такође објавио 22. децембра текст који потврђује твит његове жене:

Прочитајте још:  ЗВАНИЧНО признали: Вакцинисани су једнако заразни колико и невакцинисани

“Његова супруга Нора Тејада рекла је да је узрок срчани удар”, преноси Тimes.

Пре смрти, г. Тејада је био уредник кинеских вести за  The Wall Street Journal када га је Тhе Тimes 2016. године ангажовао да буде уредник азијске испоставе. Касније је именован за заменика уредника за Азију 2020.

Србин инфо/Нулта тачка

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *