Бар: Побуњени грађанин спреман да се жртвује за правду за раднике „Приморке“!

0

(фото:Вијести)

Полиција је евакуисала део улице Маршала Тита због претње Баранина Едина Бегзића да ће активирати експлозив испред пословнице НЛБ банке. Јутрос око 8:00 часова када су запослени у НЛБ банци дошли на посао испред улаза их је сачекао човек који је казао да има бомбу. Радник обезбеђења је позвао полицију.

„Дан“ сазнаје да је питању Баранин Един Бегзић коме су родитељи радили у некадашњој прехрамбеној фабрици “Приморка”. Банка је облепљена натписом „Вратите новац који сте украли од радника Приморке“. Из полиције су потврдили да је евакуисана зграда у којој се налази пословница и део улице. У улици су екипе Хитне помоћи. Бегзић је, како сазнаје портал Дан, син бившег радника Приморке, сада покојног.

Овај мушкарац тражи да се врати новац од радника Приморке.



Он у видеу који је направио каже да ће ако се ово објави да је успео да заузме филијалу банке. Тражи да се политичари не мијешају јер су они и допринијели овој ситуацији јер ништа за народ нису учинили осим за своје и фотеље својих најближих. он се обратио директно премијеру, потпредседнику Владе и председнику Скупштине, Здравку Кривокапићу, Дритану Абазовићу и Алекси Бечићу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

“Уколико је овај видео угледао свјетлост дана, значи да сам ја успио у својој намјери да заузмем филијалу НЛБ банке у Бару. Они су уз помоћ државе успјели да украду паре од јадног народа и радника Приморке из Бара. Ево већ 12 година се ништа не дешава по том питању. Прије него што покажем документацију замолио бих све политичаре да нас оставе на миру. Замолио бих да преко нас не прикупљају поене. Ви треба да радите за народ, а да сте радили свој посао не би ми били у овој позицији. Нас оставите на миру, јер нам је мука од свих вас” – испричао је он у видеу.

Прочитајте још:  Ужас у Чачку: Деца пронашла бомбу код касарне

Од челника на власти је тражио да узме број директора банке и да тражи паре и да врати паре радницима.

Српска24.ме

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *